Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Garfield United fifa
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 15.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Tang onderschept slim de pass. Nandi rent richting de bal. Nandi passt de bal met de wreef. Prakash rent richting de bal. Prakash haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Garfield United - fifa 1:0

4e minuut.
Toh bereikt de bal nog maar net als eerste. Toh geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Prakash de bal. Prakash schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Garfield United - fifa 2:0

9e minuut.
Yong probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nandi passt de bal met de wreef. Prakash bereikt de bal nog maar net als eerste. Prakash schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Nandi passt de bal zonder na te denken. Chop bereikt de bal nog maar net als eerste. Chop geeft een lange en hoge pass. Daar is Manimala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manimala geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Tang speelt de bal door. Daar is Toh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toh passt de bal zonder na te denken. Yip is nu in balbezit. Yip draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Siew de bal. Nandi rent richting de bal. Nandi met een sublieme pass. Prakash is nu in balbezit. Prakash schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Garfield United - fifa 3:0

28e minuut.
Kian raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kuek komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Prakash bereikt de bal nog maar net als eerste. Krishnan verovert de bal door een tackle van achteren. Krishnan speelt de bal door. Toh bereikt de bal nog maar net als eerste. Toh haalt uit met een fantastische trap. Paal!

35e minuut.
Kuek passt de bal zonder na te denken. Yong is nu in balbezit. Yong probeert naar een medespeler te passen. Nandi is nu in balbezit. Nandi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Yip geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yong met een snelle inworp. Nandi is nu in balbezit. Nandi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garfield United 41%, fifa 59%.
Garfield United - fifa 3:0

55e minuut.
Siew rent richting de bal. Toh onderschept slim de pass. Toh met een sublieme pass. Nandi is nu in balbezit. Nandi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garfield United 42%, fifa 58%.
Garfield United - fifa 3:0