Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
640west Barca United
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kok met een sublieme pass. Hee is nu in balbezit. Hee met een sublieme pass. Asstha rent richting de bal. Asstha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kok kopt de bal weg. Klungelig pakt Nam de bal. Wah is nu in balbezit. Jit is nu in balbezit. Jit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Jit is nu in balbezit. Asstha is nu in balbezit. Met opzet legt Chin zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Chin moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Chin schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

18e minuut.
Jit passt de bal in één keer door. Asstha rent richting de bal. Jin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Asstha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jit zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
640west - Barca United 0:1

20e minuut.
Asstha rent richting de bal. Hoe verovert de bal door een tackle van achteren. Hoe geeft een hoge lob. Jit heeft problemen om de bal te vangen. Jit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Teng kopt de bal weg. Gee bereikt de bal nog maar net als eerste. Gee passt de bal met de wreef. Teng rent richting de bal. Teng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 640west 63%, Barca United 37%.
640west - Barca United 0:1

47e minuut.
Asstha is nu in balbezit. Ong rent richting de bal. Asstha onderschept slim de pass. Jit bereikt de bal nog maar net als eerste. Jit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
640west - Barca United 0:2

52e minuut.
Ong met een sublieme pass. Klungelig pakt Munisamy de bal. Munisamy passt de bal zonder na te denken. Asstha is nu in balbezit. Asstha draait met de bal, schiet en ... En probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Hoe met een snelle inworp. Nam rent richting de bal. Wah speelt de bal door. Gee rent richting de bal. Gee haalt uit met een fantastische trap. Shiva bokst de bal weg.

81e minuut.
Hee kopt de bal weg. Klungelig pakt Jit de bal. Jit passt de bal zonder na te denken. Asstha is nu in balbezit. Asstha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 640west 52%, Barca United 48%.
640west - Barca United 0:2