Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wealth city Fc SoccerMania
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Sin geeft een lange en hoge pass. Daar is Jayakumar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sin verovert de bal door een tackle van achteren. Sin met een sublieme pass. Khoo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Ong probeert naar een medespeler te passen. Khoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoo probeert naar een medespeler te passen. Gek is nu in balbezit. Gek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gek probeert de bal aan de voet te houden. Ong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ong speelt de bal door. Gek rent richting de bal. Gek draait met de bal, schiet en ... Paal!

23e minuut.
Chandran bereikt de bal nog maar net als eerste. Sin is nu in balbezit. Sin speelt de bal door. Gek rent richting de bal. Gek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Phua kopt de bal weg. Cheong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ong probeert naar een medespeler te passen. Jayakumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayakumar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Vairavan geeft de bal voor. Ong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lim krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wealth city Fc 51%, SoccerMania 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wealth city Fc - SoccerMania 0:0

57e minuut.
Hon met de inworp. Klungelig pakt Moorthy de bal. Sin met een sublieme pass. Gek is nu in balbezit. Gek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Soh met een snelle inworp. Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sin speelt de bal door. Chandran rent richting de bal. Chandran geeft een hoge lob. Venugopal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Ong geeft een lange en hoge pass. Daar is Choy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jayakumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayakumar haalt uit met een fantastische trap. Esawaran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Tang kopt de bal weg. Moorthy heeft problemen om de bal te vangen. Muharam rent richting de bal. Muharam schiet op doel. Ling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wealth city Fc - SoccerMania 1:0

84e minuut.
Tang rent richting de bal. Tang met een sublieme pass. Muharam bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayakumar rent richting de bal. Jayakumar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wealth city Fc - SoccerMania 2:0

89e minuut.
Chandran rent richting de bal. Chandran geeft de bal voor. Cheong rent richting de bal. Soh verovert de bal door een tackle van achteren. Soh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wealth city Fc 53%, SoccerMania 47%.
Wealth city Fc - SoccerMania 2:0