Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eastsiders C.A.F dfgjdghsjdfhg
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Siah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dewani geeft de bal voor. Eng rent richting de bal. Mupa verovert de bal door een tackle van achteren. Mupa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gwee bereikt de bal nog maar net als eerste. Prakash is nu in balbezit. Liew begaat een overtreding. Liew krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Chye verovert de bal door een tackle van achteren. Chye passt de bal zonder na te denken. Bandhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandhi draait met de bal, schiet en ... Dewani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastsiders C.A.F - dfgjdghsjdfhg 1:0

42e minuut.
Lai heeft problemen om de bal te vangen. Tai bereikt de bal nog maar net als eerste. Tai geeft een hoge lob. Mupa rent richting de bal. Mupa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastsiders C.A.F 49%, dfgjdghsjdfhg 51%.
Eastsiders C.A.F - dfgjdghsjdfhg 1:0

63e minuut.
Madhavi geeft een lange en hoge pass. Huat is nu in balbezit. Huat met een sublieme pass. Mupa is nu in balbezit. Mupa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Kian is nu in balbezit. Kian geeft een hoge lob. Huat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bandhi rent richting de bal. Bandhi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastsiders C.A.F 53%, dfgjdghsjdfhg 47%.
Eastsiders C.A.F - dfgjdghsjdfhg 1:0