Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dfgjdghsjdfhg Eastsiders C.A.F
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Kian rent richting de bal. Bala bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwee schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gwee krijgt een gele kaart. Bala raakt geblesseerd tijdens het duel. Chye met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Gwee rent richting de bal. Huat begaat een overtreding. Gwee is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kian met een snel genomen vrije trap. Mupa rent richting de bal. Mupa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Chung is nu in balbezit. Chung passt de bal met de wreef. Siew rent richting de bal. Mupa onderschept slim de pass. Mupa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dfgjdghsjdfhg 62%, Eastsiders C.A.F 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dfgjdghsjdfhg - Eastsiders C.A.F 0:0

51e minuut.
Daar is Huat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandhi onderschept slim de pass. Bandhi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dfgjdghsjdfhg - Eastsiders C.A.F 0:1

57e minuut.
Bala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bala geeft de bal voor. Dewani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandhi onderschept slim de pass. Bandhi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dfgjdghsjdfhg - Eastsiders C.A.F 0:2

61e minuut.
Dewani geeft de bal voor. Eng probeert de bal aan de voet te houden. Mupa is nu in balbezit. Mupa draait met de bal, schiet en ... Kean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dfgjdghsjdfhg - Eastsiders C.A.F 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dfgjdghsjdfhg 71%, Eastsiders C.A.F 29%.
dfgjdghsjdfhg - Eastsiders C.A.F 1:2