Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eastsiders C.A.F 640west
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Bandhi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Teng komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Eng is nu in balbezit. Gee onderschept slim de pass. Teng rent richting de bal. Teng schiet op doel. Kean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastsiders C.A.F - 640west 0:1

19e minuut.
Oh rent richting de bal. Chye verovert de bal door een tackle van achteren. Chye passt de bal zonder na te denken. Teng is nu in balbezit. Teng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eastsiders C.A.F - 640west 1:1

36e minuut.
Ong is nu in balbezit. Bala verovert de bal door een tackle van achteren. Bala probeert naar een medespeler te passen. Devan rent richting de bal. Devan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastsiders C.A.F 50%, 640west 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eastsiders C.A.F - 640west 1:1

62e minuut.
Lai verovert de bal door een tackle van achteren. Teng bereikt de bal nog maar net als eerste. Poh rent richting de bal. Poh haalt uit met een fantastische trap. Eng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Liew rent richting de bal. Nam verovert de bal door een tackle van achteren. Nam passt de bal zonder na te denken. Teng is nu in balbezit. Teng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Devan met een snelle inworp. Liew rent richting de bal. Nam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nam krijgt een gele kaart. Liew raakt geblesseerd tijdens het duel. Liew met een snel genomen vrije trap. En probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Oh met de inworp. Asngari geeft de bal voor. Nam geeft een hoge lob. Lai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Asngari geeft een lange en hoge pass. Kean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastsiders C.A.F 65%, 640west 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eastsiders C.A.F - 640west 1:1