Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
640west Eastsiders C.A.F
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Poh is nu in balbezit. Liew begaat een overtreding. Poh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Teng de bal. Poh bereikt de bal nog maar net als eerste. Poh draait met de bal, schiet en ... Kean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
640west - Eastsiders C.A.F 1:0

20e minuut.
Devan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huat bereikt de bal nog maar net als eerste. Huat passt de bal met de wreef. Bandhi heeft problemen om de bal te vangen. Bandhi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bandhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang begaat een overtreding. Bandhi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chye met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Devan de bal. Bandhi rent richting de bal. Bandhi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Poh rent richting de bal. Gee is nu in balbezit. Eng legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Eng krijgt een gele kaart. Gee is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gee neemt zijn aanloop. Kean bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
640west - Eastsiders C.A.F 2:0

42e minuut.
Gee heeft problemen om de bal te vangen. Gee probeert naar een medespeler te passen. Poh is nu in balbezit. Poh draait met de bal, schiet en ... Kean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
640west - Eastsiders C.A.F 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 640west 45%, Eastsiders C.A.F 55%.
640west - Eastsiders C.A.F 3:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oh met de inworp. Gee rent richting de bal. Gee geeft een lange en hoge pass. Kean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
640west - Eastsiders C.A.F 4:0

54e minuut.
Nam met de inworp. Lai rent richting de bal. Teng begaat een overtreding. Lai wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lai kan niet meer verder spelen. Heng komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Bandhi is nu in balbezit. Bandhi haalt uit met een fantastische trap. Jin probeert de bal aan de voet te houden. Liew geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ong de bal onder controle te krijgen. En probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Asngari geeft de bal voor. Inworp. Devan met een snelle inworp. Huat rent richting de bal. Huat draait met de bal, schiet en ... En kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bandhi is nu in balbezit. Bandhi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
640west - Eastsiders C.A.F 4:1

64e minuut.
Bandhi kopt de bal weg. Devan bereikt de bal nog maar net als eerste. Devan met een sublieme pass. Bandhi rent richting de bal. Bandhi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
En trapt de bal weg van het doel. Teng is nu in balbezit. Liew onderschept slim de pass. Liew geeft de bal voor. Devan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 640west 52%, Eastsiders C.A.F 48%.
640west - Eastsiders C.A.F 4:1