Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Garfield United SoccerMania
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Tang geeft de bal voor. Prakash bereikt de bal nog maar net als eerste. Tang verovert de bal door een tackle van achteren. Nandi verovert de bal door een tackle van achteren. Nandi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Prakash draait met de bal, schiet en ... Esawaran kopt de bal weg. Daar is Choy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nandi is nu in balbezit. Nandi haalt uit met een fantastische trap. Ling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Garfield United - SoccerMania 1:0

13e minuut.
Klungelig pakt Hoo de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Khoo neemt de hoekschop. Gek maakt een snoekduik en kopt de bal. Khoo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Garfield United - SoccerMania 1:1

17e minuut.
Lim met een sublieme pass. Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong passt de bal zonder na te denken. Gek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Chandran heeft problemen om de bal te vangen. Nandi is nu in balbezit. Nandi speelt de bal door. Prakash bereikt de bal nog maar net als eerste. Prakash haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Garfield United - SoccerMania 2:1

27e minuut.
Choy rent richting de bal. Choy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manimala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nandi geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tang kopt de bal weg. Manimala heeft problemen om de bal te vangen. Manimala passt de bal zonder na te denken. Nandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garfield United 48%, SoccerMania 52%.
Garfield United - SoccerMania 2:1

51e minuut.
Hong is nu in balbezit. Tang onderschept slim de pass. Tang passt de bal in één keer door. Nandi is nu in balbezit. Nandi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gan rent richting de bal. Chandran tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Esawaran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prakash rent richting de bal. Prakash schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Chandran rent richting de bal. Nandi onderschept slim de pass. Nandi passt de bal in één keer door. Prakash bereikt de bal nog maar net als eerste. Prakash draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prakash bereikt de bal nog maar net als eerste. Prakash haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Garfield United - SoccerMania 3:1

73e minuut.
Ling trapt de bal weg van het doel. Tang kan de bal niet met de borst controleren. Hong schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Hong moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hong schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

82e minuut.
Daar is Lim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nandi rent richting de bal. Nandi speelt de bal door. Prakash bereikt de bal nog maar net als eerste. Prakash schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garfield United 37%, SoccerMania 63%.
Garfield United - SoccerMania 3:1