Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dfgjdghsjdfhg Barca United
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Siah probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hee de bal. Siah begaat een overtreding. Hee moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hee kan niet meer verder spelen. Koh komt het veld opgelopen. Wah met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Wah passt de bal zonder na te denken. Gwee rent richting de bal. Jit begaat een overtreding. Jit krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Prakash rent richting de bal. Prakash draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Kok de bal. Tai bereikt de bal nog maar net als eerste. Tai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Dewani probeert naar een medespeler te passen. Soon is nu in balbezit. Soon passt de bal zonder na te denken. Munisamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Munisamy geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jit is nu in balbezit. Gwee bereikt de bal nog maar net als eerste. Jit onderschept slim de pass. Asstha rent richting de bal. Asstha schiet op doel. Dewani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Jit rent richting de bal. Jit passt de bal zonder na te denken. Ganase bereikt de bal nog maar net als eerste. Asstha verovert de bal door een tackle van achteren. Asstha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Toh geeft de bal voor. Siah probeert de bal aan de voet te houden. Asstha is nu in balbezit. Asstha draait met de bal, schiet en ... Dewani werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Hoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
dfgjdghsjdfhg - Barca United 0:1

45e minuut.
Kian geeft een hoge lob. Inworp. Munisamy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jit bereikt de bal nog maar net als eerste. Jit draait met de bal, schiet en ... Dewani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Asstha bereikt de bal nog maar net als eerste. Asstha draait met de bal, schiet en ... Dewani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dfgjdghsjdfhg 60%, Barca United 40%.
dfgjdghsjdfhg - Barca United 0:1

47e minuut.
Dewani speelt de bal door. Koh bereikt de bal nog maar net als eerste. Koh met een sublieme pass. Jit rent richting de bal. Jit draait met de bal, schiet en ... Dewani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Shiva trapt de bal weg. Dewani kopt de bal weg. Kok bereikt de bal nog maar net als eerste. Prakash onderschept slim de pass. Prakash geeft een hoge lob. Shiva bokst de bal weg. Mupa rent richting de bal. Mupa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dfgjdghsjdfhg - Barca United 1:1

55e minuut.
Klungelig pakt Asstha de bal. Jit is nu in balbezit. Mupa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jit wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dfgjdghsjdfhg 59%, Barca United 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dfgjdghsjdfhg - Barca United 1:1