Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barca United SoccerMania
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Soh passt de bal met de wreef. Gek heeft problemen om de bal te vangen. Gek probeert naar een medespeler te passen. Hong rent richting de bal. Hong draait met de bal, schiet en ... Shiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Hong passt de bal zonder na te denken. Lim is nu in balbezit. Lim passt de bal in één keer door. Gek is nu in balbezit. Gek haalt uit met een fantastische trap. Shiva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barca United - SoccerMania 0:1

21e minuut.
Tang rent richting de bal. Wah probeert naar een medespeler te passen. Lim met een sublieme pass. Soh rent richting de bal. Soh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Barca United - SoccerMania 0:2

35e minuut.
Jit bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tze Law. Jit is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tze Law probeert naar een medespeler te passen. Wah zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Asstha is nu in balbezit. Asstha draait met de bal, schiet en ... Ling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barca United - SoccerMania 1:2

38e minuut.
Lim probeert de bal aan de voet te houden. Jit is nu in balbezit. Asstha rent richting de bal. Jit rent richting de bal. Jit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barca United 41%, SoccerMania 59%.
Barca United - SoccerMania 1:2

47e minuut.
Hee is nu in balbezit. Hong rent richting de bal. Hong met een sublieme pass. Asstha bereikt de bal nog maar net als eerste. Asstha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Soh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soh geeft de bal voor. Kok heeft problemen om de bal te vangen. Gek is nu in balbezit. Gek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Tang bereikt de bal nog maar net als eerste. Tze Law rent richting de bal. Tze Law met een sublieme pass. Gek rent richting de bal. Gek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Soon probeert naar een medespeler te passen. Munisamy is nu in balbezit. Munisamy met een sublieme pass. Jit rent richting de bal. Jit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Tze Law controleert de bal met de borst. Jit rent richting de bal. Jit passt de bal met de wreef. Asstha rent richting de bal. Asstha haalt uit met een fantastische trap. Ling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Soh kopt de bal weg. Gek bereikt de bal nog maar net als eerste. Foo is nu in balbezit. Gek onderschept slim de pass. Gek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Tze Law rent richting de bal. Tze Law passt de bal in één keer door. Lim is nu in balbezit. Lim passt de bal in één keer door. Hong met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Barca United - SoccerMania 1:3

89e minuut.
Tze Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Jit rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tze Law. Tze Law krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barca United 41%, SoccerMania 59%.
Barca United - SoccerMania 1:3