Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Garfield United dfgjdghsjdfhg
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Toh kopt de bal weg. Klungelig pakt Chung de bal. Prakash rent richting de bal. Nandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Tang geeft een lange en hoge pass. Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong geeft een hoge lob. Tang is nu in balbezit. Tang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Nandi rent richting de bal. Nandi geeft een lange en hoge pass. Hoo heeft problemen om de bal te vangen. Prakash bereikt de bal nog maar net als eerste. Prakash schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Garfield United - dfgjdghsjdfhg 1:0

17e minuut.
Chew geeft de bal voor. Tang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yip onderschept slim de pass. Yip draait met de bal, schiet en ... Khoo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gwee speelt de bal door. Hoo heeft problemen om de bal te vangen. Prakash is nu in balbezit. Prakash haalt uit met een fantastische trap. Nandi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garfield United 35%, dfgjdghsjdfhg 65%.
Garfield United - dfgjdghsjdfhg 1:0

46e minuut.
Yip met een sublieme pass. Daar is Mupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nandi begaat een overtreding. Mupa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mupa kan niet meer verder spelen. Prakash komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Toh passt de bal in één keer door. Prakash bereikt de bal nog maar net als eerste. Siah maakt een afschuwelijke overtreding. Prakash raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Prakash kan niet meer verder spelen. Dong komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Nandi rent richting de bal. Nandi geeft een lange en hoge pass. Manimala rent richting de bal. Dong is nu in balbezit. Dong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Tang geeft een hoge lob. Inworp. Siah met een snelle inworp. Tai probeert de bal met de borst te controleren. Tai geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Gan onderschept slim de pass. Gan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ganase de bal. Dong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dong haalt uit met een fantastische trap. Dewani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garfield United 44%, dfgjdghsjdfhg 56%.
Garfield United - dfgjdghsjdfhg 1:0