Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wealth city Fc Garfield United
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Moorthy met een sublieme pass. Jayakumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tang legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tang krijgt een gele kaart. Jayakumar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Muharam neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Wealth city Fc - Garfield United 1:0

12e minuut.
See rent richting de bal. Kian bereikt de bal nog maar net als eerste. See tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. See krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Klungelig pakt Jayakumar de bal. Toh is nu in balbezit. Toh passt de bal in één keer door. Nandi is nu in balbezit. Nandi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Doeltrap. Venugopal met een harde bal richting middenveld. Yong is nu in balbezit. Yong draait met de bal, schiet en ... Hon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Tang rent richting de bal. Tang geeft de bal voor. Hon bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandi verovert de bal door een tackle van achteren. Nandi geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wealth city Fc - Garfield United 1:1

37e minuut.
Hon controleert de bal met de borst. Nandi rent richting de bal. Dong is nu in balbezit. Nandi rent richting de bal. Nandi schiet op doel. Venugopal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wealth city Fc - Garfield United 1:2

38e minuut.
Muharam passt de bal zonder na te denken. Yong rent richting de bal. Hon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hon krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Inworp. See met een snelle inworp. Muharam bereikt de bal nog maar net als eerste. Muharam speelt de bal door. Jayakumar bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wealth city Fc - Garfield United 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wealth city Fc 59%, Garfield United 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wealth city Fc - Garfield United 2:2

55e minuut.
Kian geeft de bal voor. Nandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandi passt de bal met de wreef. Dong is nu in balbezit. Dong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wealth city Fc - Garfield United 2:3

65e minuut.
Daar is Gan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muharam bereikt de bal nog maar net als eerste. Muharam passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jayakumar de bal. Jayakumar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wealth city Fc 57%, Garfield United 43%.
Wealth city Fc - Garfield United 2:3