Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dfgjdghsjdfhg 640west
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Kian verovert de bal door een tackle van achteren. Kian probeert naar een medespeler te passen. Gee probeert naar een medespeler te passen. Poh bereikt de bal nog maar net als eerste. Poh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Mupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin is nu in balbezit. Mupa is nu in balbezit. Daar is Mupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mupa haalt uit met een fantastische trap. En verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Ganase kopt de bal weg. Dewani is nu in balbezit. Dewani met een sublieme pass. Mupa is nu in balbezit. Mupa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Dewani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teng is nu in balbezit. Dewani begaat een overtreding. Dewani krijgt een gele kaart. Teng wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

28e minuut.
Kian passt de bal met de wreef. Yip is nu in balbezit. Yip passt de bal zonder na te denken. Mupa is nu in balbezit. Mupa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dewani met een sublieme pass. Gwee is nu in balbezit. Poh rent richting de bal. Gee is nu in balbezit. Gee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Siah speelt de bal door. Mupa rent richting de bal. Hing is nu in balbezit. Mupa onderschept slim de pass. Mupa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dfgjdghsjdfhg 40%, 640west 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dfgjdghsjdfhg - 640west 0:0

51e minuut.
Doeltrap. Dewani trapt de bal weg. Mupa kopt de bal weg. Yip bereikt de bal nog maar net als eerste. Yip haalt uit met een fantastische trap. En probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Gwee met een sublieme pass. Tai rent richting de bal. Tai passt de bal zonder na te denken. Mupa is nu in balbezit. Mupa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Hoe geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chew met een snelle inworp. Yip heeft problemen om de bal te vangen. Yip haalt uit met een fantastische trap. En probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mupa is nu in balbezit. Mupa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dfgjdghsjdfhg - 640west 1:0

70e minuut.
Chew is nu in balbezit. Chew passt de bal zonder na te denken. Yip is nu in balbezit. Yip geeft een lange en hoge pass. Mupa is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
dfgjdghsjdfhg - 640west 2:0

88e minuut.
Siah heeft problemen om de bal te vangen. Siah geeft een hoge lob. Gee probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Teng is nu in balbezit. Teng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dfgjdghsjdfhg 28%, 640west 72%.
dfgjdghsjdfhg - 640west 2:0