Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forest FC Fc Peloeze
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 16
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


22e minuut.
de Winne bereikt de bal nog maar net als eerste. Wullaert bereikt de bal nog maar net als eerste. De Croo onderschept slim de pass. De Croo schiet op doel. Goethals probeert de bal aan de voet te houden. Jeannette bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest FC - Fc Peloeze 1:0

30e minuut.
Deschacht passt de bal met de wreef. Wullaert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vandendriessche bereikt de bal nog maar net als eerste. de Winne is nu in balbezit. de Winne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forest FC - Fc Peloeze 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest FC 54%, Fc Peloeze 46%.
Forest FC - Fc Peloeze 2:0

61e minuut.
Saelens geeft een lange en hoge pass. Doll probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Geukens probeert naar een medespeler te passen. de Winne is nu in balbezit. de Winne schiet op doel. Jeannette bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest FC - Fc Peloeze 3:0

70e minuut.
Geukens geeft de bal voor. De Croo rent richting de bal. De Croo met een sublieme pass. de Winne bereikt de bal nog maar net als eerste. de Winne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Geukens verovert de bal door een tackle van achteren. Geukens speelt de bal door. de Winne bereikt de bal nog maar net als eerste. de Winne haalt uit met een fantastische trap. Jeannette probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest FC - Fc Peloeze 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest FC 52%, Fc Peloeze 48%.
Forest FC - Fc Peloeze 4:0