Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mauff FC R.S.C. Hamme
5-4-1 Tactiek lösgehen
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 49.5
zwak Schieten solide
slecht Passen solide
zwak Verdedigen goed


4e minuut.
Lawaree zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ryckeghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryckeghem probeert naar een medespeler te passen. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen haalt uit met een fantastische trap. Vos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Ruytjens de bal. Nouwen rent richting de bal. Nouwen draait met de bal, schiet en ... Vos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauff FC - R.S.C. Hamme 0:1

5e minuut.
Nouwen passt de bal met de wreef. Vandewalle rent richting de bal. Vandewalle passt de bal in één keer door. Daar is Fiorda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiorda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Vandewalle kopt de bal weg. Nouwen heeft problemen om de bal te vangen. Nouwen passt de bal in één keer door. Vandewalle rent richting de bal. Vandewalle haalt uit met een fantastische trap. Vos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauff FC - R.S.C. Hamme 0:2

10e minuut.
Lawaree geeft een lange en hoge pass. Vandewalle kopt de bal weg. Ruytjens heeft problemen om de bal te vangen. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
Nouwen is nu in balbezit. Ruytjens legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nouwen raakt geblesseerd tijdens het duel. Fiorda zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Vos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauff FC - R.S.C. Hamme 0:3

14e minuut.
Vandewalle rent richting de bal. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda passt de bal in één keer door. Vandewalle is nu in balbezit. Vandewalle draait met de bal, schiet en ... Vos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Nouwen de bal. Nouwen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Van der Heyden onderschept slim de pass. Van der Heyden passt de bal in één keer door. Ryckeghem speelt de bal door. Klungelig pakt Fiorda de bal. Fiorda geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vos met een harde bal richting middenveld. Arbizzani kopt de bal weg. Fiorda rent richting de bal. Fiorda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauff FC - R.S.C. Hamme 0:4

22e minuut.
Van der Heyden is nu in balbezit. Vanbogaert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van der Heyden is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ryckeghem zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nouwen kopt de bal weg. Daar is Fiorda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiorda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Nouwen passt de bal zonder na te denken. Arbizzani rent richting de bal. Arbizzani geeft een lange en hoge pass. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Arbizzani speelt de bal door. Daar is Van der Heyden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van der Heyden passt de bal in één keer door. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Doeltrap. Vos trapt de bal weg van het doel. Vandewalle kopt de bal weg. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Claeys geeft een hoge lob. Daar is Raman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiorda rent richting de bal. Lawaree is nu in balbezit. Lawaree speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Van Loon geeft de bal voor. Klungelig pakt Ruytjens de bal. Nouwen rent richting de bal. Nouwen draait met de bal, schiet en ... Vos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Lawaree passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vandewalle de bal. Vandewalle passt de bal zonder na te denken. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Van der Heyden onderschept slim de pass. Van der Heyden probeert naar een medespeler te passen. Fiorda rent richting de bal. Fiorda schiet op doel. Vos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauff FC - R.S.C. Hamme 0:5

38e minuut.
Heinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbizzani onderschept slim de pass. Arbizzani probeert naar een medespeler te passen. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Aelterman onderschept slim de pass. Lawaree verovert de bal door een tackle van achteren. Lawaree geeft de bal voor. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Ryckeghem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryckeghem met een sublieme pass. Raman is nu in balbezit. Fiorda verovert de bal door een tackle van achteren. Fiorda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Van Loon geeft de bal voor. Lawaree heeft problemen om de bal te vangen. Lawaree passt de bal met de wreef. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mauff FC 82%, R.S.C. Hamme 18%.
Mauff FC - R.S.C. Hamme 0:5

53e minuut.
Vandewalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandewalle probeert naar een medespeler te passen. Fiorda rent richting de bal. Nouwen rent richting de bal. Nouwen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Lawaree bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawaree passt de bal in één keer door. Ruytjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen verovert de bal door een tackle van achteren. Nouwen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Aelterman rent richting de bal. Lawaree bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawaree passt de bal met de wreef. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Arbizzani heeft problemen om de bal te vangen. Arbizzani speelt de bal door. Vandewalle met een sublieme pass. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Arbizzani met een sublieme pass. Nouwen rent richting de bal. Nouwen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fiorda de bal. Fiorda schiet op doel. Vos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Eik bereikt de bal nog maar net als eerste. Eik passt de bal met de wreef. Fiorda rent richting de bal. Fiorda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mauff FC - R.S.C. Hamme 0:6

66e minuut.
Vanbogaert is nu in balbezit. Fiorda is nu in balbezit. Vandewalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen rent richting de bal. Nouwen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Van der Heyden kopt de bal weg. Ruytjens heeft problemen om de bal te vangen. Nouwen rent richting de bal. Nouwen haalt uit met een fantastische trap. Vos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauff FC - R.S.C. Hamme 0:7

70e minuut.
Lawaree bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawaree passt de bal in één keer door. Fiorda rent richting de bal. Fiorda haalt uit met een fantastische trap. Vos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauff FC - R.S.C. Hamme 0:8

72e minuut.
Nouwen passt de bal zonder na te denken. Lawaree is nu in balbezit. Lawaree geeft de bal voor. Nouwen rent richting de bal. Nouwen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mauff FC - R.S.C. Hamme 0:9

76e minuut.
Ryckeghem kan de bal niet met de borst controleren. Ryckeghem probeert naar een medespeler te passen. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandewalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandewalle geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Vanbogaert de bal. Ryckeghem rent richting de bal. Ryckeghem met een sublieme pass. Klungelig pakt Fiorda de bal. Fiorda draait met de bal, schiet en ... Vos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Nouwen passt de bal zonder na te denken. Daar is Fiorda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiorda passt de bal in één keer door. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mauff FC 83%, R.S.C. Hamme 17%.
Mauff FC - R.S.C. Hamme 0:9