Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Coolcat les diables rouges
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Leblanc speelt de bal door. Bosch rent richting de bal. Bosch passt de bal in één keer door. de Feller rent richting de bal. de Feller haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Coolcat - les diables rouges 1:0

19e minuut.
Groote met een snelle inworp. Nguyen is nu in balbezit. Nguyen speelt de bal door. Pasmans rent richting de bal. Pasmans geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is de Feller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. de Feller verovert de bal door een tackle van achteren. de Feller haalt uit met een fantastische trap. Lecluyse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Coolcat - les diables rouges 2:0

27e minuut.
Nguyen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bosch is nu in balbezit. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosch verovert de bal door een tackle van achteren. Bosch geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Van Cutsem de bal. Vanderschelden rent richting de bal. Vanderschelden passt de bal in één keer door. de Feller is nu in balbezit. de Feller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Coolcat - les diables rouges 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Coolcat 40%, les diables rouges 60%.
FC Coolcat - les diables rouges 3:0

51e minuut.
De Simpelaere geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nguyen met een snelle inworp. Bosch is nu in balbezit. Bosch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lecluyse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Doeltrap. Dejonghe met een harde bal richting middenveld. Van Cutsem kopt de bal weg. Kaminski is nu in balbezit. Kaminski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Van Cutsem bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vanderschelden met de inworp. Bosch is nu in balbezit. Bosch geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Groote geeft een hoge lob. Daar is Jaeger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaminski is nu in balbezit. Kaminski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Delmotte heeft problemen om de bal te vangen. De Simpelaere is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leblanc. Leblanc krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Coolcat 56%, les diables rouges 44%.
FC Coolcat - les diables rouges 3:0