Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
les diables rouges FC Coolcat
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.1
hopeloos Schieten zwak
hopeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
De Jonghe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte geeft een hoge lob. Kaminski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Dejonghe heeft problemen om de bal te vangen. Kaminski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
les diables rouges - FC Coolcat 1:0

5e minuut.
Demanet geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Jonghe met een snelle inworp. Delmotte is nu in balbezit. Delmotte geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Leblanc rent richting de bal. Leblanc geeft een lange en hoge pass. de Feller rent richting de bal. de Feller draait met de bal, schiet en ... Lecluyse probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! de Feller bereikt de bal nog maar net als eerste. de Feller draait met de bal, schiet en ... Lecluyse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
les diables rouges - FC Coolcat 1:1

26e minuut.
Pasmans kan de bal niet met de borst controleren. Vanbogaert rent richting de bal. Pasmans met een sublieme pass. de Feller rent richting de bal. de Feller haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Van Cutsem trapt de bal weg. Delmotte kopt de bal weg. Daar is Demanet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaminski rent richting de bal. Kaminski draait met de bal, schiet en ... Peigneur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Demanet heeft problemen om de bal te vangen. Delmotte rent richting de bal. Leblanc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Delmotte raakt geblesseerd tijdens het duel. Delmotte komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Doeltrap. Peigneur met een harde bal richting middenveld. Bosch kopt de bal weg. de Feller bereikt de bal nog maar net als eerste. de Feller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Peters met een sublieme pass. Vanderschelden speelt de bal door. de Feller bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Verschuere rent richting de bal. Verschuere met een sublieme pass. Kaminski rent richting de bal. Delmotte is nu in balbezit. Delmotte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
les diables rouges - FC Coolcat 2:1

43e minuut.
Vanderschelden speelt de bal door. Bosch bereikt de bal nog maar net als eerste. de Feller rent richting de bal. Bosch rent richting de bal. Bosch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les diables rouges 51%, FC Coolcat 49%.
les diables rouges - FC Coolcat 2:1

55e minuut.
De Simpelaere rent richting de bal. Nguyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nguyen passt de bal in één keer door. de Feller rent richting de bal. de Feller draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Nguyen rent richting de bal. Peters rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nguyen. Nguyen krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Verschuere geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. Peigneur met een harde bal richting middenveld. de Feller is nu in balbezit. de Feller schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
les diables rouges - FC Coolcat 2:2

75e minuut.
Kaminski rent richting de bal. Pasmans rent richting de bal. Kaminski onderschept slim de pass. Delmotte is nu in balbezit. Delmotte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Vanbogaert rent richting de bal. Delmotte onderschept slim de pass. Delmotte passt de bal zonder na te denken. Kaminski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaminski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les diables rouges 45%, FC Coolcat 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
les diables rouges - FC Coolcat 2:2