Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Condruzien R.S.C.A sporting R.S.C.A
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Vyncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Keersmaekers verovert de bal door een tackle van achteren. Keersmaekers passt de bal met de wreef. Lacorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacorte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Dusolie rent richting de bal. Charlet verovert de bal door een tackle van achteren. Charlet speelt de bal door. Lacorte is nu in balbezit. Lacorte haalt uit met een fantastische trap. Michels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Vandeurzen met een sublieme pass. Daar is Vanbeek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanbeek passt de bal in één keer door. Taelman is nu in balbezit. Taelman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Van Assche raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Benteke komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Condruzien 55%, R.S.C.A sporting R.S.C.A 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Condruzien - R.S.C.A sporting R.S.C.A 0:0

65e minuut.
Charlet rent richting de bal. Charlet passt de bal in één keer door. Daar is Vandenhout, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacorte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Condruzien - R.S.C.A sporting R.S.C.A 1:0

67e minuut.
Vanbeek rent richting de bal. Vanbeek met een sublieme pass. Taelman is nu in balbezit. Taelman haalt uit met een fantastische trap. Herdt heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Benteke bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet verovert de bal door een tackle van achteren. Charlet geeft een lange en hoge pass. Lacorte heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Condruzien - R.S.C.A sporting R.S.C.A 2:0

81e minuut.
Inworp. Vanbeek met een snelle inworp. Vandeurzen is nu in balbezit. Vandeurzen schiet op doel. Van den Branden werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Condruzien 46%, R.S.C.A sporting R.S.C.A 54%.
Condruzien - R.S.C.A sporting R.S.C.A 2:0