Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
les diables rouges R.S.C. Hamme
Normal Tactiek lösgehen
35% Balbezit 65%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 46.8
slecht Schieten goed
hopeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


5e minuut.
Van Cutsem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lawaree zal de hoekschop nemen. Lecluyse werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Eynde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
les diables rouges - R.S.C. Hamme 0:1

8e minuut.
Vandewalle passt de bal in één keer door. Nouwen rent richting de bal. Nouwen speelt de bal door. Fiorda rent richting de bal. Fiorda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
les diables rouges - R.S.C. Hamme 0:2

12e minuut.
Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandewalle rent richting de bal. Vandewalle passt de bal met de wreef. Fiorda rent richting de bal. Fiorda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De Simpelaere is nu in balbezit. Lawaree verovert de bal door een tackle van achteren. Lawaree geeft de bal voor. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Delmotte kopt de bal weg. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek passt de bal in één keer door. Vandewalle is nu in balbezit. Vandewalle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
les diables rouges - R.S.C. Hamme 0:3

18e minuut.
Peters geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vandebroek de bal. Vandebroek geeft een hoge lob. Daar is Fiorda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiorda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
les diables rouges - R.S.C. Hamme 0:4

24e minuut.
Klungelig pakt Vandewalle de bal. Vandewalle speelt de bal door. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda haalt uit met een fantastische trap. Lecluyse werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
les diables rouges - R.S.C. Hamme 0:5

32e minuut.
Fiorda rent richting de bal. Fiorda haalt uit met een fantastische trap. Daar is Vandebroek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Van Cutsem kopt de bal weg. Lecluyse met een sublieme pass. Ryckeghem kopt de bal weg. Fiorda rent richting de bal. Fiorda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vandebroek met een snelle inworp. Van der Heyden speelt de bal door. Nouwen rent richting de bal. Nouwen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Vandebroek heeft problemen om de bal te vangen. Vandebroek speelt de bal door. Vandewalle speelt de bal door. Fiorda rent richting de bal. Fiorda draait met de bal, schiet en ... Lecluyse bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
les diables rouges - R.S.C. Hamme 0:6

43e minuut.
Vandewalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandewalle speelt de bal door. Daar is Fiorda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
les diables rouges - R.S.C. Hamme 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les diables rouges 82%, R.S.C. Hamme 18%.
les diables rouges - R.S.C. Hamme 0:7

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vandebroek met de inworp. Van der Heyden probeert naar een medespeler te passen. Nouwen rent richting de bal. Nouwen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Vandewalle passt de bal in één keer door. Ryckeghem rent richting de bal. Ryckeghem passt de bal in één keer door. Lawaree bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawaree geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

52e minuut.
De Simpelaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawaree onderschept slim de pass. Lawaree met een sublieme pass. Fiorda rent richting de bal. Fiorda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Lecluyse speelt de bal door. Van der Heyden kopt de bal weg. Vandebroek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nouwen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nouwen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
les diables rouges - R.S.C. Hamme 0:8

58e minuut.
Peters rent richting de bal. Ryckeghem is nu in balbezit. Ryckeghem passt de bal in één keer door. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Lawaree geeft een hoge lob. Eynde is nu in balbezit. Nouwen onderschept slim de pass. Nouwen schiet op doel. Lecluyse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
les diables rouges - R.S.C. Hamme 0:9

64e minuut.
Jaeger met een sublieme pass. Van der Heyden heeft problemen om de bal te vangen. Van der Heyden passt de bal met de wreef. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
les diables rouges - R.S.C. Hamme 0:10

65e minuut.
Lawaree verovert de bal door een tackle van achteren. Lawaree geeft de bal voor. Vandewalle kopt de bal weg. Nouwen heeft problemen om de bal te vangen. Nouwen draait met de bal, schiet en ... Lecluyse bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
les diables rouges - R.S.C. Hamme 0:11

73e minuut.
Van Cutsem rent richting de bal. Vandewalle verovert de bal door een tackle van achteren. Vandewalle passt de bal zonder na te denken. Fiorda rent richting de bal. Fiorda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
les diables rouges - R.S.C. Hamme 0:12

74e minuut.
Lawaree bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawaree speelt de bal door. Vandewalle speelt de bal door. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
les diables rouges - R.S.C. Hamme 0:13

78e minuut.
Vandewalle rent richting de bal. Vandewalle passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fiorda de bal. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
les diables rouges - R.S.C. Hamme 0:14

86e minuut.
Van der Heyden passt de bal in één keer door. Vandewalle is nu in balbezit. Vandewalle speelt de bal door. Klungelig pakt Fiorda de bal. Fiorda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
les diables rouges - R.S.C. Hamme 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les diables rouges 90%, R.S.C. Hamme 10%.
les diables rouges - R.S.C. Hamme 0:15