Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mauff FC FC Coolcat
5-4-1 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Ruytjens onderschept slim de pass. Ruytjens speelt de bal door. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kulewski de bal. Kulewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Vanbogaert is nu in balbezit. Vermeulen verovert de bal door een tackle van achteren. Vermeulen geeft een lange en hoge pass. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Serwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leblanc onderschept slim de pass. Leblanc met een sublieme pass. de Feller bereikt de bal nog maar net als eerste. de Feller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Aelterman heeft problemen om de bal te vangen. Groote bereikt de bal nog maar net als eerste. Aelterman begaat een overtreding. Aelterman krijgt een gele kaart. Groote moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Groote kan niet meer verder spelen. Wangels komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Serwy speelt de bal door. Heinen rent richting de bal. Heinen met een sublieme pass. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Leemans kopt de bal weg. Wangels bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Aelterman zijn tegenspeler op de grond. Aelterman is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mauff FC 29%, FC Coolcat 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mauff FC - FC Coolcat 0:0

53e minuut.
Serwy geeft een hoge lob. Daar is Dejonghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulewski rent richting de bal. Vermeulen is nu in balbezit. Vermeulen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Vanderschelden speelt de bal door. Bosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwy is nu in balbezit. Bosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauff FC - FC Coolcat 0:1

71e minuut.
Hauwaert rent richting de bal. Vanderschelden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderschelden probeert naar een medespeler te passen. Bosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosch draait met de bal, schiet en ... Vos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Hauwaert met de inworp. Klungelig pakt Heinen de bal. Pasmans met een sublieme pass. de Feller rent richting de bal. de Feller draait met de bal, schiet en ... Vos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Heinen probeert de bal aan de voet te houden. Hauwaert rent richting de bal. Vanderschelden begaat een overtreding. Vanderschelden krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mauff FC 51%, FC Coolcat 49%.
Mauff FC - FC Coolcat 0:1