Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R.S.C.A sporting R.S.C.A FC PASSAO
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


23e minuut.
Bockstaele geeft een lange en hoge pass. Dusolie heeft problemen om de bal te vangen. Mannaerts rent richting de bal. Brochard rent richting de bal. Brochard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C.A sporting R.S.C.A - FC PASSAO 0:1

24e minuut.
Van Assche verovert de bal door een tackle van achteren. Taelman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mannaerts. Mannaerts krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Vandenborre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyncke met een sublieme pass. Barbez met een sublieme pass. Mannaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannaerts haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Van Assche rent richting de bal. Verplaetse tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van Assche is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Van Assche zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Gerets de bal. Vandenborre bereikt de bal nog maar net als eerste. Taelman onderschept slim de pass. Taelman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Barbez geeft een lange en hoge pass. Inworp. D`Heer met de inworp. Vandeurzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandeurzen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Verplaetse is nu in balbezit. Van den Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Bergh geeft een hoge lob. Verplaetse geeft een hoge lob. Mannaerts heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Barbez geeft een lange en hoge pass. Van den Bergh is nu in balbezit. Verplaetse tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Verplaetse krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Dusolie probeert naar een medespeler te passen. Brochard bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochard passt de bal in één keer door. Mannaerts rent richting de bal. Mannaerts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R.S.C.A sporting R.S.C.A 63%, FC PASSAO 37%.
R.S.C.A sporting R.S.C.A - FC PASSAO 0:1

48e minuut.
de Condé geeft een hoge lob. Inworp. Vandebroek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vandeurzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandeurzen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R.S.C.A sporting R.S.C.A 48%, FC PASSAO 52%.
R.S.C.A sporting R.S.C.A - FC PASSAO 0:1