Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PASSAO R.S.C.A sporting R.S.C.A
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 14.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Dusolie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallet onderschept slim de pass. Gallet met een sublieme pass. Mannaerts is nu in balbezit. Mannaerts haalt uit met een fantastische trap. Michels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Dusolie geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gallet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brochard rent richting de bal. Brochard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Van Assche rent richting de bal. Verplaetse onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Van den Bergh. Verplaetse is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Verplaetse met een snel genomen vrije trap. Michels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Verplaetse onderschept slim de pass. Brochard rent richting de bal. Brochard passt de bal zonder na te denken. Mannaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannaerts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PASSAO 40%, R.S.C.A sporting R.S.C.A 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC PASSAO - R.S.C.A sporting R.S.C.A 0:0

50e minuut.
Van den Bergh geeft een hoge lob. Vandebroek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bockstaele. Bockstaele krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Mannaerts met een sublieme pass. Brochard rent richting de bal. Vyncke onderschept slim de pass. Mannaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Mannaerts draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PASSAO - R.S.C.A sporting R.S.C.A 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PASSAO 43%, R.S.C.A sporting R.S.C.A 57%.
FC PASSAO - R.S.C.A sporting R.S.C.A 1:0