Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mauff FC les diables rouges
5-4-1 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 16.1
matig Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Ruytjens met een sublieme pass. Heinen probeert naar een medespeler te passen. Van Cutsem speelt de bal door. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte probeert naar een medespeler te passen. Kaminski is nu in balbezit. Kaminski haalt uit met een fantastische trap. Vos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte speelt de bal door. Ruytjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaminski rent richting de bal. Kaminski draait met de bal, schiet en ... Vos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Peters rent richting de bal. Vanbogaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanbogaert met een sublieme pass. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Eik kopt de bal weg. Klungelig pakt Raman de bal. Serwy is nu in balbezit. Kaminski onderschept slim de pass. Kaminski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Daar is Jaeger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaeger speelt de bal door. Raman is nu in balbezit. Kaminski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaminski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mauff FC 42%, les diables rouges 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mauff FC - les diables rouges 0:0

54e minuut.
Peters rent richting de bal. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski passt de bal met de wreef. Vanbogaert is nu in balbezit. Vanbogaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauff FC - les diables rouges 1:0

69e minuut.
Heinen verovert de bal door een tackle van achteren. Heinen passt de bal zonder na te denken. Eynde rent richting de bal. Kulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kulewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauff FC - les diables rouges 2:0

77e minuut.
Heinen passt de bal met de wreef. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanbogaert begaat een overtreding. Vanbogaert krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Lecluyse speelt de bal door. Eik kopt de bal weg. Vanbogaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwy rent richting de bal. Serwy geeft de bal voor. Lecluyse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Vanbogaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Cutsem onderschept slim de pass. Serwy verovert de bal door een tackle van achteren. Serwy geeft een hoge lob. Daar is Eynde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mauff FC 28%, les diables rouges 72%.
Mauff FC - les diables rouges 2:0