Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R.S.C. Hamme FC Coolcat
lösgehen Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
8% Spel op eigen helft 92%
57 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 17.3
goed Schieten zwak
solide Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Lawaree is nu in balbezit. Lawaree passt de bal zonder na te denken. Van der Heyden probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fiorda de bal. Fiorda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peigneur trapt de bal weg. Vandebroek kopt de bal weg. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Doeltrap. Peigneur trapt de bal weg van het doel. Vanbogaert kopt de bal weg. Fiorda probeert de bal aan de voet te houden. Fiorda haalt uit met een fantastische trap. Peigneur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Ryckeghem is nu in balbezit. Lawaree bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda draait met de bal, schiet en ... Daar is Demanet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vandebroek zal de hoekschop nemen. Vandewalle krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - FC Coolcat 1:0

7e minuut.
de Feller is nu in balbezit. de Feller passt de bal zonder na te denken. Daar is Vanbogaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiorda verovert de bal door een tackle van achteren. Fiorda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - FC Coolcat 2:0

12e minuut.
Vandewalle raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arbizzani komt het veld opgelopen. Vandebroek met een snelle inworp. Nouwen is nu in balbezit. Groote rent richting de bal. Nouwen verovert de bal door een tackle van achteren. Nouwen geeft de bal voor. Peigneur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Lawaree heeft problemen om de bal te vangen. Bosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryckeghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryckeghem draait met de bal, schiet en ... Bosch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peigneur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Arbizzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda heeft problemen om de bal te vangen. Arbizzani rent richting de bal. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Leblanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen rent richting de bal. Nouwen passt de bal in één keer door. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - FC Coolcat 3:0

18e minuut.
Vandebroek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nouwen de bal. Vandebroek met een sublieme pass. Nouwen rent richting de bal. Nouwen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arbizzani heeft problemen om de bal te vangen. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Vandebroek geeft een lange en hoge pass. Nouwen heeft problemen om de bal te vangen. Groote rent richting de bal. Nouwen onderschept slim de pass. Nouwen haalt uit met een fantastische trap. Peigneur bokst de bal weg.

26e minuut.
Arbizzani is nu in balbezit. Nouwen rent richting de bal. Demanet bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen onderschept slim de pass. Nouwen draait met de bal, schiet en ... Peigneur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Arbizzani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - FC Coolcat 4:0

32e minuut.
Klungelig pakt Nouwen de bal. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek passt de bal met de wreef. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - FC Coolcat 5:0

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peigneur met een harde bal richting middenveld. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek draait met de bal, schiet en ... Fiorda krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Arbizzani speelt de bal door. Nouwen rent richting de bal. Nouwen probeert naar een medespeler te passen. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - FC Coolcat 6:0

36e minuut.
Bosch passt de bal in één keer door. Demanet heeft problemen om de bal te vangen. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda haalt uit met een fantastische trap. Peigneur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - FC Coolcat 7:0

38e minuut.
Lawaree probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nouwen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arbizzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbizzani draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Demanet de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vandebroek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Fiorda de bal. Arbizzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbizzani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Arbizzani is nu in balbezit. Nouwen rent richting de bal. Nouwen passt de bal zonder na te denken. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda draait met de bal, schiet en ... Peigneur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nouwen rent richting de bal. Nouwen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - FC Coolcat 8:0

41e minuut.
Vandebroek passt de bal zonder na te denken. Nouwen rent richting de bal. Nouwen passt de bal met de wreef. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Groote kopt de bal weg. Nouwen heeft problemen om de bal te vangen. Nouwen passt de bal met de wreef. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Groote geeft de bal voor. Ryckeghem heeft problemen om de bal te vangen. Arbizzani rent richting de bal. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Peigneur trapt de bal weg. Ryckeghem kopt de bal weg. Fiorda rent richting de bal. Arbizzani rent richting de bal. Arbizzani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R.S.C. Hamme 8%, FC Coolcat 92%.
R.S.C. Hamme - FC Coolcat 8:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lawaree met een snelle inworp. Fiorda rent richting de bal. Fiorda geeft een hoge lob. Vandebroek probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Demanet geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vandebroek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Fiorda de bal. Fiorda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - FC Coolcat 9:0

53e minuut.
Fiorda rent richting de bal. Lawaree rent richting de bal. Lawaree passt de bal zonder na te denken. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - FC Coolcat 10:0

55e minuut.
Van Loon is nu in balbezit. Van Loon geeft een lange en hoge pass. Daar is Demanet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nouwen rent richting de bal. Nouwen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Lawaree bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawaree geeft de bal voor. Vandebroek kopt de bal weg. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Van Loon geeft een lange en hoge pass. Daar is Nouwen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiorda rent richting de bal. Fiorda draait met de bal, schiet en ... Peigneur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - FC Coolcat 11:0

66e minuut.
Klungelig pakt Bosch de bal. Bosch passt de bal met de wreef. Pasmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda verovert de bal door een tackle van achteren. Fiorda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - FC Coolcat 12:0

69e minuut.
Fiorda is nu in balbezit. Arbizzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen haalt uit met een fantastische trap. Demanet probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - FC Coolcat 13:0

71e minuut.
Nouwen heeft problemen om de bal te vangen. Nouwen met een sublieme pass. Klungelig pakt Fiorda de bal. Arbizzani is nu in balbezit. Arbizzani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - FC Coolcat 14:0

73e minuut.
Vandebroek geeft een lange en hoge pass. Fiorda rent richting de bal. Fiorda geeft de bal voor. Arbizzani maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Demanet de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - FC Coolcat 15:0

75e minuut.
Arbizzani heeft problemen om de bal te vangen. Arbizzani passt de bal met de wreef. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda haalt uit met een fantastische trap. Peigneur werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Arbizzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbizzani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bosch probeert naar een medespeler te passen. Pasmans speelt de bal door. Lawaree rent richting de bal. Lawaree geeft een lange en hoge pass. Nouwen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - FC Coolcat 16:0

78e minuut.
Arbizzani is nu in balbezit. Arbizzani met een sublieme pass. Lawaree probeert naar een medespeler te passen. Fiorda rent richting de bal. Fiorda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Peigneur met een harde bal richting middenveld. Vandebroek kopt de bal weg. Klungelig pakt Fiorda de bal. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Arbizzani met een sublieme pass. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda passt de bal in één keer door. Lawaree bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawaree geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen geeft de bal voor. Dejonghe heeft problemen om de bal te vangen. Arbizzani rent richting de bal. Arbizzani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - FC Coolcat 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R.S.C. Hamme 9%, FC Coolcat 91%.
R.S.C. Hamme - FC Coolcat 17:0