Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R.S.C.A sporting R.S.C.A Fc.Alpha
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Klungelig pakt Raeymaeckers de bal. Vyncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyncke passt de bal zonder na te denken. Taelman rent richting de bal. Taelman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De Looze bereikt de bal nog maar net als eerste. De Looze geeft een hoge lob. Van den Bergh heeft problemen om de bal te vangen. Rombaut is nu in balbezit. Rombaut haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C.A sporting R.S.C.A - Fc.Alpha 0:1

29e minuut.
Linden probeert naar een medespeler te passen. Rijsseghem is nu in balbezit. Rijsseghem passt de bal in één keer door. Rombaut rent richting de bal. Rombaut haalt uit met een fantastische trap. Michels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Daar is Lambot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taelman is nu in balbezit. Lambot begaat een overtreding. Lambot krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Linden bereikt de bal nog maar net als eerste. Linden passt de bal in één keer door. Taelman is nu in balbezit. Taelman schiet op doel. Hoeré probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
R.S.C.A sporting R.S.C.A - Fc.Alpha 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R.S.C.A sporting R.S.C.A 60%, Fc.Alpha 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
R.S.C.A sporting R.S.C.A - Fc.Alpha 1:1

61e minuut.
Vanbeek kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Looze met de inworp. Rijsseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijsseghem schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Rombaut passt de bal met de wreef. De Looze bereikt de bal nog maar net als eerste. De Looze passt de bal zonder na te denken. Rijsseghem rent richting de bal. Rijsseghem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Rijsseghem rent richting de bal. Rombaut rent richting de bal. Rijsseghem is nu in balbezit. Rombaut rent richting de bal. Rombaut draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
De Looze is nu in balbezit. De Looze geeft een hoge lob. Vandenhout is nu in balbezit. Rombaut rent richting de bal. Rombaut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C.A sporting R.S.C.A - Fc.Alpha 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R.S.C.A sporting R.S.C.A 71%, Fc.Alpha 29%.
R.S.C.A sporting R.S.C.A - Fc.Alpha 1:2