Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc.Alpha R.S.C. Hamme
Normal Tactiek lösgehen
34% Balbezit 66%
81% Spel op eigen helft 19%
3 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 51.1
slecht Schieten solide
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen goed


5e minuut.
Raeymaeckers is nu in balbezit. Raeymaeckers geeft een lange en hoge pass. Linden kopt de bal weg. Rombaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Rombaut schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Van Loon geeft een hoge lob. Dubaere rent richting de bal. Dubaere geeft een hoge lob. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Alpha - R.S.C. Hamme 0:1

10e minuut.
Ryckeghem met een sublieme pass. Vandewalle speelt de bal door. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen schiet op doel. Hoeré probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Alpha - R.S.C. Hamme 0:2

15e minuut.
Vandewalle met een sublieme pass. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen passt de bal in één keer door. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Fiorda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandewalle rent richting de bal. Fiorda rent richting de bal. Fiorda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Vandebroek met de inworp. Rijsseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Heyden onderschept slim de pass. Van der Heyden geeft de bal voor. Fiorda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dubaere met een harde bal richting middenveld. Vandebroek kopt de bal weg. Daar is Nouwen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nouwen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Nouwen probeert naar een medespeler te passen. Vandewalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandewalle speelt de bal door. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Van der Heyden met een sublieme pass. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen passt de bal in één keer door. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Alpha - R.S.C. Hamme 0:3

30e minuut.
Goyens is nu in balbezit. Vandewalle verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Nouwen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De Looze rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Looze met de inworp. Rijsseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijsseghem haalt uit met een fantastische trap. de Raedt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Van der Heyden probeert naar een medespeler te passen. Fiorda rent richting de bal. Fiorda passt de bal met de wreef. Daar is Nouwen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nouwen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Alpha - R.S.C. Hamme 0:4

36e minuut.
Lawaree probeert naar een medespeler te passen. Vandewalle rent richting de bal. Van der Heyden met een sublieme pass. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Vandebroek kopt de bal weg. Nouwen heeft problemen om de bal te vangen. Nouwen passt de bal in één keer door. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Alpha - R.S.C. Hamme 0:5

40e minuut.
Van der Heyden met een sublieme pass. Lawaree is nu in balbezit. Lawaree passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nouwen de bal. Nouwen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Nouwen heeft problemen om de bal te vangen. Goyens met een sublieme pass. D`Hondt is nu in balbezit. Nouwen verovert de bal door een tackle van achteren. Nouwen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Alpha - R.S.C. Hamme 0:6

45e minuut.
Fiorda passt de bal zonder na te denken. Lawaree is nu in balbezit. Lawaree geeft de bal voor. Nouwen rent richting de bal. Nouwen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Alpha - R.S.C. Hamme 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Alpha 77%, R.S.C. Hamme 23%.
Fc.Alpha - R.S.C. Hamme 0:7

48e minuut.
Lambot heeft problemen om de bal te vangen. Lawaree verovert de bal door een tackle van achteren. Lawaree geeft de bal voor. Nouwen geeft een lange en hoge pass. Fiorda springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek met een sublieme pass. Daar is Goyens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hoeré trapt de bal weg van het doel. Vandebroek kopt de bal weg. Nouwen rent richting de bal. Nouwen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Alpha - R.S.C. Hamme 0:8

53e minuut.
De Bruyne heeft problemen om de bal te vangen. Hoeré speelt de bal door. Van der Heyden kopt de bal weg. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen haalt uit met een fantastische trap. Hoeré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Van der Heyden speelt de bal door. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek passt de bal zonder na te denken. Nouwen rent richting de bal. Nouwen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Alpha - R.S.C. Hamme 0:9

56e minuut.
Vandebroek met een snelle inworp. Van der Heyden is nu in balbezit. Van der Heyden met een sublieme pass. Vandewalle rent richting de bal. Vandewalle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ryckeghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryckeghem passt de bal met de wreef. Vandewalle met een sublieme pass. Fiorda rent richting de bal. Fiorda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is De Bruyne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nouwen rent richting de bal. Nouwen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Alpha - R.S.C. Hamme 0:10

59e minuut.
Masureel rent richting de bal. Masureel geeft een lange en hoge pass. Lawaree probeert naar een medespeler te passen. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Hoeré trapt de bal weg van het doel. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek passt de bal zonder na te denken. Nouwen heeft problemen om de bal te vangen. Nouwen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Klungelig pakt Vandewalle de bal. Vandewalle probeert naar een medespeler te passen. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda haalt uit met een fantastische trap. Hoeré probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Dubaere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Alpha - R.S.C. Hamme 0:11

67e minuut.
Vandebroek speelt de bal door. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen speelt de bal door. Vandewalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandewalle schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Alpha - R.S.C. Hamme 0:12

69e minuut.
Inworp. Vandebroek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van der Heyden speelt de bal door. Nouwen rent richting de bal. Nouwen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda speelt de bal door. Klungelig pakt Nouwen de bal. Nouwen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert De Bruyne de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek speelt de bal door. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen haalt uit met een fantastische trap. De Bruyne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoeré bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Nouwen is nu in balbezit. Vandewalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen rent richting de bal. Vandewalle is nu in balbezit. Vandewalle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Dubaere trapt de bal weg. Van der Heyden kopt de bal weg. Nouwen rent richting de bal. Nouwen draait met de bal, schiet en ... Hoeré probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dubaere heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nouwen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Alpha - R.S.C. Hamme 0:13

80e minuut.
Raeymaeckers is nu in balbezit. Vandewalle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raeymaeckers is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De Bruyne met een snel genomen vrije trap. Van Loon kopt de bal weg. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Alpha - R.S.C. Hamme 0:14

83e minuut.
Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandewalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandewalle passt de bal in één keer door. Nouwen rent richting de bal. Nouwen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De Bruyne onderschept slim de pass. Goyens is nu in balbezit. Ryckeghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Dubaere trapt de bal weg van het doel. Lawaree kopt de bal weg. Dubaere heeft problemen om de bal te vangen. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Alpha 86%, R.S.C. Hamme 14%.
Fc.Alpha - R.S.C. Hamme 0:14