Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PASSAO Mauff FC
Normal Tactiek 5-4-1
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 24.9
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


29e minuut.
Aelterman is nu in balbezit. Aelterman passt de bal met de wreef. Jurion bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski onderschept slim de pass. Kulewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Ruytjens probeert naar een medespeler te passen. Brochard heeft problemen om de bal te vangen. Vanbogaert probeert naar een medespeler te passen. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski draait met de bal, schiet en ... Paal!

41e minuut.
Vanbogaert onderschept slim de pass. Vanbogaert met een sublieme pass. Jurion rent richting de bal. Kulewski onderschept slim de pass. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Gallet met de inworp. Brochard geeft een hoge lob. Daar is Leemans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mannaerts rent richting de bal. Mannaerts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PASSAO 62%, Mauff FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC PASSAO - Mauff FC 0:0

49e minuut.
Aelterman is nu in balbezit. Aelterman passt de bal in één keer door. Leemans bereikt de bal nog maar net als eerste. Leemans geeft een hoge lob. Troonen kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
de Condé verovert de bal door een tackle van achteren. de Condé probeert naar een medespeler te passen. Eik rent richting de bal. Eik geeft de bal voor. Aelterman geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
de Condé bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwy verovert de bal door een tackle van achteren. Serwy met een sublieme pass. Kulewski rent richting de bal. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Verplaetse raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vanthornhout komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PASSAO 67%, Mauff FC 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC PASSAO - Mauff FC 0:0