Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mauff FC FC PASSAO
5-4-1 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 15.9
matig Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Aelterman met een sublieme pass. Klungelig pakt Vanbogaert de bal. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gerets de bal onder controle te krijgen. Vandebroek bokst de bal weg.

14e minuut.
Vanbogaert rent richting de bal. Vanbogaert passt de bal zonder na te denken. Bockstaele met een sublieme pass. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Leemans geeft de bal voor. Heinen geeft een hoge lob. Vanbogaert kopt de bal weg. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauff FC - FC PASSAO 1:0

21e minuut.
Vos met een harde bal richting middenveld. Vanbogaert kopt de bal weg. Daar is Barbez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski draait met de bal, schiet en ... Vandebroek bokst de bal weg.

29e minuut.
Kulewski speelt de bal door. Morgeaux rent richting de bal. Morgeaux geeft de bal voor. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauff FC - FC PASSAO 2:0

37e minuut.
Heinen speelt de bal door. Leemans bereikt de bal nog maar net als eerste. Leemans passt de bal zonder na te denken. Kulewski rent richting de bal. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mauff FC - FC PASSAO 3:0

43e minuut.
Barbez passt de bal in één keer door. Vanbogaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanbogaert passt de bal in één keer door. Kulewski rent richting de bal. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Leemans onderschept slim de pass. Leemans passt de bal zonder na te denken. Aelterman rent richting de bal. Aelterman speelt de bal door. Kulewski rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mauff FC 45%, FC PASSAO 55%.
Mauff FC - FC PASSAO 3:0

46e minuut.
Barbez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbez passt de bal met de wreef. Vanbogaert probeert naar een medespeler te passen. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mauff FC - FC PASSAO 4:0

54e minuut.
Leemans bereikt de bal nog maar net als eerste. Leemans passt de bal met de wreef. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanbogaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanbogaert draait met de bal, schiet en ... Vandebroek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ruytjens trapt de bal weg van het doel. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski draait met de bal, schiet en ... Troonen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauff FC - FC PASSAO 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mauff FC 34%, FC PASSAO 66%.
Mauff FC - FC PASSAO 5:0