Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Condruzien les diables rouges
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Kaminski onderschept slim de pass. Aelvoet is nu in balbezit. Kaminski onderschept slim de pass. Delmotte rent richting de bal. Delmotte schiet op doel. Van den Branden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Delmotte rent richting de bal. Delmotte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Condruzien - les diables rouges 0:1

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verschuere met de inworp. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte haalt uit met een fantastische trap. Kaminski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacorte onderschept slim de pass. Lacorte speelt de bal door. Dullers is nu in balbezit. Dullers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Lacorte rent richting de bal. Lacorte geeft een hoge lob. De Simpelaere probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dullers is nu in balbezit. Dullers haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Delmotte passt de bal zonder na te denken. Kaminski is nu in balbezit. Herdt begaat een overtreding. Kaminski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kaminski kan niet meer verder spelen. Bouvier komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Jaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaever begaat een overtreding. Jaeger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaeger zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Devisch is nu in balbezit. Bouvier verovert de bal door een tackle van achteren. Bouvier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Verschuere raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Swerdtfegers komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Condruzien 72%, les diables rouges 28%.
Condruzien - les diables rouges 0:1

47e minuut.
Dullers bereikt de bal nog maar net als eerste. Dullers passt de bal zonder na te denken. Herdt is nu in balbezit. Bouvier is nu in balbezit. Bouvier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte onderschept slim de pass. Delmotte probeert naar een medespeler te passen. Speleers bereikt de bal nog maar net als eerste. Speleers geeft een lange en hoge pass. Van den Branden bokst de bal weg.

51e minuut.
Aelvoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Speleers rent richting de bal. Aelvoet is nu in balbezit. Speleers verovert de bal door een tackle van achteren. Speleers geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Swerdtfegers verovert de bal door een tackle van achteren. Swerdtfegers speelt de bal door. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouvier rent richting de bal. Bouvier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Jaeger onderschept slim de pass. Aelvoet is nu in balbezit. Jaeger is nu in balbezit. Delmotte is nu in balbezit. Delmotte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Condruzien - les diables rouges 0:2

60e minuut.
Dullers rent richting de bal. Jaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dullers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaeger moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Jaeger kan niet meer verder spelen. Vandenbergh komt het veld opgelopen.

63e minuut.
De Corte rent richting de bal. Bouvier verovert de bal door een tackle van achteren. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouvier haalt uit met een fantastische trap. Van den Branden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Aelvoet is nu in balbezit. Delmotte verovert de bal door een tackle van achteren. Bouvier is nu in balbezit. Delmotte is nu in balbezit. Delmotte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Condruzien - les diables rouges 0:3

85e minuut.
Aelvoet rent richting de bal. Peters onderschept slim de pass. Peters probeert naar een medespeler te passen. Bouvier is nu in balbezit. Bouvier haalt uit met een fantastische trap. Van den Branden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Condruzien 61%, les diables rouges 39%.
Condruzien - les diables rouges 0:3