Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R.S.C.A sporting R.S.C.A FC Coolcat
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.9 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


17e minuut.
D`Heer geeft de bal voor. Van Assche bereikt de bal nog maar net als eerste. Nguyen maakt een afschuwelijke overtreding. Nguyen krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Leblanc rent richting de bal. Leblanc passt de bal met de wreef. Van Assche is nu in balbezit. Bosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Leblanc verovert de bal door een tackle van achteren. Leblanc speelt de bal door. de Feller rent richting de bal. de Feller haalt uit met een fantastische trap. Michels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C.A sporting R.S.C.A - FC Coolcat 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R.S.C.A sporting R.S.C.A 44%, FC Coolcat 56%.
R.S.C.A sporting R.S.C.A - FC Coolcat 0:1

47e minuut.
Vyncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasmans onderschept slim de pass. Pasmans passt de bal met de wreef. de Feller is nu in balbezit. de Feller schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Driessche heeft problemen om de bal te vangen. Bosch is nu in balbezit. Bosch draait met de bal, schiet en ... Michels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Driessche de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C.A sporting R.S.C.A - FC Coolcat 0:2

49e minuut.
Bosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn onderschept slim de pass. de Feller met een sublieme pass. Vanderschelden is nu in balbezit. Vanderschelden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Vandenhout rent richting de bal. Van Assche bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosch rent richting de bal. de Feller is nu in balbezit. de Feller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Taelman is nu in balbezit. Taelman probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vandeurzen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taelman rent richting de bal. Taelman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pasmans met een sublieme pass. de Feller heeft problemen om de bal te vangen. Bosch is nu in balbezit. de Feller is nu in balbezit. de Feller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Nguyen rent richting de bal. Inworp. Nguyen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C.A sporting R.S.C.A - FC Coolcat 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R.S.C.A sporting R.S.C.A 50%, FC Coolcat 50%.
R.S.C.A sporting R.S.C.A - FC Coolcat 0:3