Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Coolcat R.S.C.A sporting R.S.C.A
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Van Assche rent richting de bal. Van Assche geeft een lange en hoge pass. Demanet probeert de bal met de borst te controleren. Braine is nu in balbezit. Braine draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Cavens probeert naar een medespeler te passen. Dusolie is nu in balbezit. de Feller tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dusolie raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dusolie kan niet meer verder spelen. Asselborn komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Vanderschelden geeft een lange en hoge pass. Nguyen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Feller bereikt de bal nog maar net als eerste. de Feller haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Coolcat - R.S.C.A sporting R.S.C.A 1:0

31e minuut.
Leblanc rent richting de bal. Leblanc probeert naar een medespeler te passen. Vanderschelden probeert naar een medespeler te passen. de Feller bereikt de bal nog maar net als eerste. de Feller haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Coolcat 63%, R.S.C.A sporting R.S.C.A 37%.
FC Coolcat - R.S.C.A sporting R.S.C.A 1:0

50e minuut.
Nguyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nguyen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vandenhout de bal. de Feller bereikt de bal nog maar net als eerste. de Feller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Leblanc speelt de bal door. Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderschelden verovert de bal door een tackle van achteren. de Feller bereikt de bal nog maar net als eerste. de Feller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Vanderschelden geeft een lange en hoge pass. Vandenhout kopt de bal weg. Van den Bergh heeft problemen om de bal te vangen. Nguyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nguyen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Coolcat 59%, R.S.C.A sporting R.S.C.A 41%.
FC Coolcat - R.S.C.A sporting R.S.C.A 1:0