Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc.Alpha Mauff FC
Normal Tactiek 5-4-1
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 27.4
slecht Schieten redelijk
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Rijsseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijsseghem draait met de bal, schiet en ... Rombaut is nu in balbezit. Rombaut haalt uit met een fantastische trap. Vos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Alpha - Mauff FC 1:0

7e minuut.
Leemans is nu in balbezit. Linden verovert de bal door een tackle van achteren. Linden speelt de bal door. Daar is Rijsseghem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rijsseghem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kulewski kopt de bal weg. Lambot speelt de bal door. Klungelig pakt Vanbogaert de bal. Kulewski rent richting de bal. Kulewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Heinen de bal. Heinen geeft een lange en hoge pass. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc.Alpha - Mauff FC 1:1

14e minuut.
Serwy heeft problemen om de bal te vangen. Rijsseghem rent richting de bal. Vanbogaert speelt de bal door. Kulewski rent richting de bal. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. Hoeré probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Serwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijsseghem onderschept slim de pass. Rijsseghem passt de bal in één keer door. Rombaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Rombaut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Alpha - Mauff FC 2:1

23e minuut.
Aelterman is nu in balbezit. Aelterman speelt de bal door. Vanbogaert met een sublieme pass. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. Hoeré bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Rombaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Raman onderschept slim de pass. Goyens schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Raman moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Raman kan niet meer verder spelen. Morgeaux komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Alpha 44%, Mauff FC 56%.
Fc.Alpha - Mauff FC 2:1

51e minuut.
Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski schiet op doel. De Bruyne probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aelterman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Kulewski passt de bal in één keer door. De Looze probeert naar een medespeler te passen. Serwy speelt de bal door. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Alpha 62%, Mauff FC 38%.
Fc.Alpha - Mauff FC 2:1