Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R.S.C. Hamme FC PASSAO
lösgehen Tactiek Normal
68% Balbezit 32%
14% Spel op eigen helft 86%
49 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 16.9
solide Schieten slecht
solide Passen slecht
goed Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Van der Heyden passt de bal met de wreef. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek speelt de bal door. Nouwen rent richting de bal. Nouwen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - FC PASSAO 1:0

6e minuut.
Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek speelt de bal door. Nouwen rent richting de bal. Nouwen haalt uit met een fantastische trap. Vandebroek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - FC PASSAO 2:0

8e minuut.
Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek met een sublieme pass. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - FC PASSAO 3:0

11e minuut.
Lawaree met een sublieme pass. Daar is Ryckeghem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryckeghem passt de bal in één keer door. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Vandebroek probeert naar een medespeler te passen. Nouwen heeft problemen om de bal te vangen. Vandewalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandewalle schiet op doel. Vandebroek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - FC PASSAO 4:0

18e minuut.
Nouwen is nu in balbezit. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandewalle rent richting de bal. Vandewalle schiet op doel. Vandebroek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek geeft de bal voor. Vandewalle heeft problemen om de bal te vangen. Vandewalle haalt uit met een fantastische trap. Vandebroek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - FC PASSAO 5:0

20e minuut.
de Condé rent richting de bal. Nouwen verovert de bal door een tackle van achteren. Nouwen passt de bal in één keer door. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda haalt uit met een fantastische trap. Vandebroek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lawaree zal de hoekschop nemen. Fiorda maakt een snoekduik en kopt de bal. Vandebroek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Nouwen is nu in balbezit. Nouwen met een sublieme pass. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - FC PASSAO 6:0

26e minuut.
Lawaree passt de bal met de wreef. Vandewalle rent richting de bal. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - FC PASSAO 7:0

28e minuut.
Van der Heyden passt de bal met de wreef. Vandebroek met een sublieme pass. Nouwen heeft problemen om de bal te vangen. Vandewalle rent richting de bal. Vandewalle passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - FC PASSAO 8:0

29e minuut.
Fiorda verovert de bal door een tackle van achteren. Fiorda passt de bal met de wreef. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen schiet op doel. Vandebroek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - FC PASSAO 9:0

30e minuut.
Mannaerts rent richting de bal. Mannaerts passt de bal in één keer door. Vandenborre heeft problemen om de bal te vangen. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda haalt uit met een fantastische trap. Vandebroek bokst de bal weg. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Barbez is nu in balbezit. Lawaree onderschept slim de pass. Lawaree speelt de bal door. Fiorda rent richting de bal. Fiorda haalt uit met een fantastische trap. Vandebroek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R.S.C. Hamme 15%, FC PASSAO 85%.
R.S.C. Hamme - FC PASSAO 9:0

46e minuut.
Bockstaele probeert naar een medespeler te passen. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek passt de bal in één keer door. Nouwen rent richting de bal. Nouwen haalt uit met een fantastische trap. Vandebroek bokst de bal weg. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - FC PASSAO 10:0

48e minuut.
Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek geeft een hoge lob. Daar is Gerets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Vandebroek geeft een lange en hoge pass. Fiorda is nu in balbezit. Nouwen rent richting de bal. Nouwen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Van Loon geeft een lange en hoge pass. Troonen heeft problemen om de bal te vangen. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen haalt uit met een fantastische trap. Vandebroek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - FC PASSAO 11:0

57e minuut.
Van Loon passt de bal met de wreef. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek probeert naar een medespeler te passen. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda draait met de bal, schiet en ... Vandebroek bokst de bal weg.

60e minuut.
Fiorda heeft problemen om de bal te vangen. Vandenborre rent richting de bal. Fiorda verovert de bal door een tackle van achteren. Fiorda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - FC PASSAO 12:0

62e minuut.
Ryckeghem rent richting de bal. Lawaree speelt de bal door. Vandewalle probeert naar een medespeler te passen. Fiorda rent richting de bal. Fiorda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Masureel rent richting de bal. Van der Heyden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Heyden speelt de bal door. Nouwen rent richting de bal. Nouwen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Vandebroek trapt de bal weg van het doel. Vandebroek kopt de bal weg. Nouwen rent richting de bal. Nouwen schiet op doel. Troonen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandewalle rent richting de bal. Vandewalle met een sublieme pass. Fiorda rent richting de bal. Fiorda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Van der Heyden rent richting de bal. Van der Heyden passt de bal in één keer door. Fiorda probeert naar een medespeler te passen. Vandewalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandewalle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - FC PASSAO 13:0

72e minuut.
Brochard met een sublieme pass. Mannaerts heeft problemen om de bal te vangen. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen haalt uit met een fantastische trap. Vandebroek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Daar is Nouwen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandewalle rent richting de bal. Vandewalle passt de bal met de wreef. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda schiet op doel. Vandebroek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - FC PASSAO 14:0

74e minuut.
Nouwen passt de bal in één keer door. Lawaree bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawaree geeft de bal voor. Fiorda rent richting de bal. Fiorda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Nouwen geeft de bal voor. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda geeft een hoge lob. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - FC PASSAO 15:0

81e minuut.
Fiorda rent richting de bal. Vandewalle is nu in balbezit. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandewalle is nu in balbezit. Vandewalle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ryckeghem speelt de bal door. Nouwen rent richting de bal. Troonen verovert de bal door een tackle van achteren. Fiorda rent richting de bal. Fiorda draait met de bal, schiet en ... Vandebroek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R.S.C. Hamme 12%, FC PASSAO 88%.
R.S.C. Hamme - FC PASSAO 15:0