Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PASSAO R.S.C. Hamme
Normal Tactiek lösgehen
34% Balbezit 66%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.4 gemiddelde waardering 48.2
slecht Schieten solide
slecht Passen solide
hopeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Lawaree is nu in balbezit. Lawaree passt de bal in één keer door. Vandebroek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nouwen de bal. Nouwen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Vandewalle met een sublieme pass. Nouwen heeft problemen om de bal te vangen. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda haalt uit met een fantastische trap. Vandebroek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PASSAO - R.S.C. Hamme 0:1

5e minuut.
Van der Heyden is nu in balbezit. Van der Heyden probeert naar een medespeler te passen. Vandebroek probeert naar een medespeler te passen. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fiorda is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PASSAO - R.S.C. Hamme 0:2

9e minuut.
Vandebroek probeert naar een medespeler te passen. Nouwen rent richting de bal. Nouwen met een sublieme pass. Fiorda heeft problemen om de bal te vangen. Fiorda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Vandebroek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van der Heyden rent richting de bal. Van der Heyden met een sublieme pass. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Vandewalle speelt de bal door. Fiorda heeft problemen om de bal te vangen. Fiorda passt de bal met de wreef. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PASSAO - R.S.C. Hamme 0:3

12e minuut.
Lawaree onderschept slim de pass. Lawaree passt de bal zonder na te denken. Van der Heyden met een sublieme pass. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Vandenborre is nu in balbezit. Vandewalle verovert de bal door een tackle van achteren. Vandewalle probeert naar een medespeler te passen. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Vandebroek met een harde bal richting middenveld. Vandewalle kopt de bal weg. Nouwen heeft problemen om de bal te vangen. Troonen is nu in balbezit. Nouwen onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Vandewalle rent richting de bal. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandewalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PASSAO - R.S.C. Hamme 0:4

18e minuut.
Bockstaele is nu in balbezit. Nouwen verovert de bal door een tackle van achteren. Nouwen met een sublieme pass. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Fiorda passt de bal zonder na te denken. Vandewalle rent richting de bal. Vandewalle speelt de bal door. Nouwen rent richting de bal. Nouwen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Troonen heeft problemen om de bal te vangen. Nouwen rent richting de bal. Nouwen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PASSAO - R.S.C. Hamme 0:5

22e minuut.
Lawaree rent richting de bal. Lawaree passt de bal met de wreef. Fiorda rent richting de bal. Fiorda heeft problemen om de bal te vangen. Fiorda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Troonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nouwen rent richting de bal. Nouwen draait met de bal, schiet en ... Vandebroek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PASSAO - R.S.C. Hamme 0:6

27e minuut.
Vandewalle met een sublieme pass. Van der Heyden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Heyden speelt de bal door. Nouwen heeft problemen om de bal te vangen. Nouwen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Vandebroek speelt de bal door. Fiorda is nu in balbezit. Daar is Fiorda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiorda draait met de bal, schiet en ... Vandebroek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PASSAO - R.S.C. Hamme 0:7

33e minuut.
Troonen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lawaree zal de hoekschop nemen. Nouwen krijgt zijn hoofd ertegen. Vandebroek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PASSAO - R.S.C. Hamme 0:8

34e minuut.
Lawaree rent richting de bal. Lawaree passt de bal met de wreef. Barbez is nu in balbezit. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lawaree met een snelle inworp. Ryckeghem is nu in balbezit. Fiorda rent richting de bal. Fiorda schiet op doel. Paal!

40e minuut.
Vandebroek verovert de bal door een tackle van achteren. Vandebroek passt de bal zonder na te denken. Nouwen rent richting de bal. Nouwen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PASSAO - R.S.C. Hamme 0:9

44e minuut.
Fiorda is nu in balbezit. Fiorda met een sublieme pass. Vandewalle probeert naar een medespeler te passen. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen haalt uit met een fantastische trap. Vandebroek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PASSAO - R.S.C. Hamme 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PASSAO 86%, R.S.C. Hamme 14%.
FC PASSAO - R.S.C. Hamme 0:10

49e minuut.
Ryckeghem geeft een lange en hoge pass. Nouwen springt en kopt de bal. Vandewalle is nu in balbezit. Vandewalle draait met de bal, schiet en ... Vandebroek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PASSAO - R.S.C. Hamme 0:11

51e minuut.
Vandenborre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandewalle verovert de bal door een tackle van achteren. Vandewalle probeert naar een medespeler te passen. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Van der Heyden speelt de bal door. Nouwen speelt de bal door. Vandewalle speelt de bal door. Fiorda heeft problemen om de bal te vangen. Fiorda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Lawaree probeert naar een medespeler te passen. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen passt de bal in één keer door. Fiorda rent richting de bal. Fiorda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PASSAO - R.S.C. Hamme 0:12

59e minuut.
Nouwen geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert de Condé de bal onder controle te krijgen. Lawaree kopt de bal weg. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Fiorda probeert naar een medespeler te passen. Vandewalle is nu in balbezit. Vandewalle passt de bal zonder na te denken. Fiorda rent richting de bal. Fiorda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gerets heeft problemen om de bal te vangen. Vandewalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandewalle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PASSAO - R.S.C. Hamme 0:13

63e minuut.
Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda passt de bal zonder na te denken. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen haalt uit met een fantastische trap. Vandebroek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PASSAO - R.S.C. Hamme 0:14

66e minuut.
Van der Heyden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandewalle rent richting de bal. Vandewalle met een sublieme pass. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Nouwen rent richting de bal. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek passt de bal in één keer door. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PASSAO - R.S.C. Hamme 0:15

70e minuut.
Van der Heyden speelt de bal door. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda met een sublieme pass. Vandewalle is nu in balbezit. Vandewalle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Vandewalle passt de bal in één keer door. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda passt de bal in één keer door. Nouwen rent richting de bal. Nouwen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PASSAO - R.S.C. Hamme 0:16

73e minuut.
Vandebroek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van der Heyden rent richting de bal. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek geeft de bal voor. Vandewalle springt en kopt de bal. Vandebroek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Vandebroek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nouwen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nouwen met een sublieme pass. Fiorda rent richting de bal. Fiorda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Bockstaele is nu in balbezit. Nouwen verovert de bal door een tackle van achteren. Nouwen passt de bal zonder na te denken. Fiorda heeft problemen om de bal te vangen. Fiorda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Nouwen is nu in balbezit. Nouwen passt de bal zonder na te denken. Vandewalle is nu in balbezit. Vandewalle haalt uit met een fantastische trap. Vandebroek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PASSAO - R.S.C. Hamme 0:17

87e minuut.
Van der Heyden is nu in balbezit. Van der Heyden met een sublieme pass. Klungelig pakt Nouwen de bal. Nouwen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PASSAO - R.S.C. Hamme 0:18

88e minuut.
Ryckeghem met een sublieme pass. Van der Heyden rent richting de bal. Van der Heyden probeert naar een medespeler te passen. Nouwen rent richting de bal. Nouwen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PASSAO 86%, R.S.C. Hamme 14%.
FC PASSAO - R.S.C. Hamme 0:18