Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Coolcat Condruzien
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 14.1
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Inworp. Vanderschelden met een snelle inworp. Bosch is nu in balbezit. Bosch geeft de bal voor. de Feller bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pasmans verovert de bal door een tackle van achteren. Pasmans passt de bal in één keer door. de Feller rent richting de bal. de Feller haalt uit met een fantastische trap. Van den Branden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Coolcat - Condruzien 1:0

20e minuut.
Delbroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dullers is nu in balbezit. Dullers passt de bal zonder na te denken. Bosch rent richting de bal. Bosch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Demanet probeert naar een medespeler te passen. Groote heeft problemen om de bal te vangen. Lacorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacorte draait met de bal, schiet en ... Peigneur werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

43e minuut.
De Corte is nu in balbezit. Bosch verovert de bal door een tackle van achteren. Bosch probeert naar een medespeler te passen. de Feller rent richting de bal. de Feller haalt uit met een fantastische trap. Van den Branden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Coolcat 52%, Condruzien 48%.
FC Coolcat - Condruzien 1:0

55e minuut.
Huysmans is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Huysmans geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Keersmaekers is nu in balbezit. Keersmaekers passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Coolcat 51%, Condruzien 49%.
FC Coolcat - Condruzien 1:0