Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
les diables rouges Fc.Alpha
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.7
hopeless Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
De Jonghe speelt de bal door. Daar is Dubaere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaminski is nu in balbezit. Kaminski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
les diables rouges - Fc.Alpha 1:0

36e minuut.
De Jonghe passt de bal met de wreef. Rijsseghem is nu in balbezit. Rijsseghem probeert naar een medespeler te passen. Rombaut is nu in balbezit. Rombaut haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les diables rouges 46%, Fc.Alpha 54%.
les diables rouges - Fc.Alpha 1:0

50e minuut.
Kaminski onderschept slim de pass. De Bruyne rent richting de bal. Kaminski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaminski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
les diables rouges - Fc.Alpha 2:0

54e minuut.
Raeymaeckers is nu in balbezit. Jaeger verovert de bal door een tackle van achteren. Jaeger met een sublieme pass. Kaminski rent richting de bal. Kaminski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Dubaere rent richting de bal. Goyens rent richting de bal. Goyens passt de bal in één keer door. Rijsseghem rent richting de bal. Rijsseghem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kaminski is nu in balbezit. Kaminski probeert naar een medespeler te passen. Raeymaeckers rent richting de bal. Delmotte verovert de bal door een tackle van achteren. Delmotte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De Simpelaere met de inworp. Peters rent richting de bal. Peters geeft een hoge lob. Kaminski is nu in balbezit. Kaminski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Raeymaeckers onderschept slim de pass. Raeymaeckers passt de bal zonder na te denken. Rombaut rent richting de bal. Rombaut haalt uit met een fantastische trap. Lecluyse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
les diables rouges - Fc.Alpha 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les diables rouges 44%, Fc.Alpha 56%.
les diables rouges - Fc.Alpha 2:1