Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PASSAO FC Coolcat
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Klungelig pakt de Feller de bal. de Condé is nu in balbezit. Bosch verovert de bal door een tackle van achteren. de Feller bereikt de bal nog maar net als eerste. de Feller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Klungelig pakt Pasmans de bal. Brochard verovert de bal door een tackle van achteren. Brochard probeert naar een medespeler te passen. Mannaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannaerts haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Leblanc kopt de bal weg. de Condé probeert de bal aan de voet te houden. Bosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Troonen kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PASSAO - FC Coolcat 0:1

21e minuut.
Vandenborre geeft de bal voor. Demanet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mannaerts is nu in balbezit. Brochard rent richting de bal. Brochard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Vandenborre met een sublieme pass. Bosch is nu in balbezit. de Feller is nu in balbezit. de Feller draait met de bal, schiet en ... Vandebroek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PASSAO - FC Coolcat 0:2

31e minuut.
Vandebroek trapt de bal weg. Brochard is nu in balbezit. Brochard passt de bal in één keer door. de Feller rent richting de bal. de Feller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Leblanc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brochard is nu in balbezit. Brochard probeert naar een medespeler te passen. Mannaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannaerts haalt uit met een fantastische trap. Peigneur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Groote geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gallet met de inworp. Brochard rent richting de bal. Brochard geeft een hoge lob. Peigneur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PASSAO 60%, FC Coolcat 40%.
FC PASSAO - FC Coolcat 0:2

66e minuut.
Vanbogaert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pasmans is nu in balbezit. Pasmans geeft de bal voor. de Feller bereikt de bal nog maar net als eerste. de Feller haalt uit met een fantastische trap. Vandebroek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PASSAO - FC Coolcat 0:3

82e minuut.
Pasmans passt de bal zonder na te denken. Vanderschelden is nu in balbezit. Vanderschelden passt de bal zonder na te denken. Bosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Jurion kopt de bal weg. Vandenborre rent richting de bal. Bosch begaat een overtreding. Bosch krijgt een gele kaart. Vandenborre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Troonen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mannaerts is nu in balbezit. Brochard rent richting de bal. Brochard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PASSAO 56%, FC Coolcat 44%.
FC PASSAO - FC Coolcat 0:3