Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Coolcat FC PASSAO
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


10e minuut.
de Condé geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vanderschelden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosch geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Groote geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gallet met de inworp. Brochard rent richting de bal. Brochard geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Coolcat - FC PASSAO 0:1

27e minuut.
Groote probeert de bal met de borst te controleren. Gallet verovert de bal door een tackle van achteren. Gallet speelt de bal door. Mannaerts rent richting de bal. Mannaerts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Coolcat - FC PASSAO 0:2

29e minuut.
Leblanc is nu in balbezit. Brochard onderschept slim de pass. Pasmans begaat een overtreding. Brochard is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de Condé wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Coolcat - FC PASSAO 0:3

33e minuut.
Gallet met een sublieme pass. Brochard bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochard passt de bal in één keer door. Mannaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannaerts haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Groote is nu in balbezit. Gallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallet geeft een lange en hoge pass. de Feller bereikt de bal nog maar net als eerste. de Feller schiet op doel. Vandebroek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Coolcat 53%, FC PASSAO 47%.
FC Coolcat - FC PASSAO 0:3

47e minuut.
de Condé rent richting de bal. de Condé geeft een hoge lob. Demanet heeft problemen om de bal te vangen. Mannaerts is nu in balbezit. Mannaerts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
de Condé rent richting de bal. de Condé geeft de bal voor. Bosch heeft problemen om de bal te vangen. de Feller is nu in balbezit. de Feller haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Coolcat - FC PASSAO 1:3

51e minuut.
Vandenborre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenborre geeft een lange en hoge pass. Vanbogaert rent richting de bal. Mannaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Mannaerts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Vandenborre passt de bal in één keer door. Bosch rent richting de bal. Bosch passt de bal met de wreef. de Feller rent richting de bal. de Feller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Coolcat 60%, FC PASSAO 40%.
FC Coolcat - FC PASSAO 1:3