Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Condruzien R.S.C. Hamme
Normal Tactiek lösgehen
33% Balbezit 67%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 53
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 46.9
slecht Schieten solide
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


5e minuut.
Van Loon passt de bal zonder na te denken. Nouwen rent richting de bal. Aelvoet verovert de bal door een tackle van achteren. Vandebroek verovert de bal door een tackle van achteren. Vandebroek passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Condruzien - R.S.C. Hamme 0:1

7e minuut.
Vandebroek kopt de bal weg. Aelvoet heeft problemen om de bal te vangen. Nouwen rent richting de bal. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda haalt uit met een fantastische trap. Van den Branden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Vandewalle verovert de bal door een tackle van achteren. Vandewalle probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nouwen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiorda rent richting de bal. Fiorda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Nouwen geeft een lange en hoge pass. Vandewalle is nu in balbezit. Vandewalle probeert naar een medespeler te passen. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Aelvoet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nouwen geeft een lange en hoge pass. Daar is Keersmaekers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandewalle rent richting de bal. Vandewalle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Vandebroek onderschept slim de pass. Vandebroek heeft problemen om de bal te vangen. Vandebroek probeert naar een medespeler te passen. Fiorda rent richting de bal. Fiorda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Fiorda heeft problemen om de bal te vangen. Vandewalle rent richting de bal. Vandewalle passt de bal zonder na te denken. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda schiet op doel. Van den Branden bokst de bal weg. Devisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen onderschept slim de pass. Nouwen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Condruzien - R.S.C. Hamme 0:2

23e minuut.
Nouwen verovert de bal door een tackle van achteren. Nouwen passt de bal met de wreef. Fiorda rent richting de bal. Fiorda draait met de bal, schiet en ... Van den Branden werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Van der Heyden met een sublieme pass. Daar is Vandebroek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandebroek speelt de bal door. Nouwen rent richting de bal. Nouwen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Condruzien - R.S.C. Hamme 0:3

29e minuut.
Devisch is nu in balbezit. Devisch geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lawaree neemt de hoekschop. Fiorda springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Keersmaekers rent richting de bal. Ryckeghem verovert de bal door een tackle van achteren. Ryckeghem probeert naar een medespeler te passen. Vandewalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandewalle schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nouwen maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Fiorda heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Condruzien - R.S.C. Hamme 0:4

32e minuut.
Keersmaekers is nu in balbezit. Vandewalle verovert de bal door een tackle van achteren. Vandewalle passt de bal met de wreef. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen haalt uit met een fantastische trap. Van den Branden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Condruzien - R.S.C. Hamme 0:5

33e minuut.
Vandewalle rent richting de bal. Vandewalle passt de bal met de wreef. Van Loon geeft de bal voor. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Van der Heyden passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ryckeghem de bal. Ryckeghem passt de bal met de wreef. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Lawaree is nu in balbezit. Lawaree passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Keersmaekers de bal. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Condruzien - R.S.C. Hamme 0:6

39e minuut.
Vandebroek passt de bal met de wreef. Ryckeghem met een sublieme pass. Herdt rent richting de bal. Nouwen verovert de bal door een tackle van achteren. Nouwen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Fiorda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandewalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandewalle speelt de bal door. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Nouwen passt de bal zonder na te denken. Vandewalle is nu in balbezit. Fiorda heeft problemen om de bal te vangen. Fiorda draait met de bal, schiet en ... Van den Branden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Condruzien - R.S.C. Hamme 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Condruzien 91%, R.S.C. Hamme 9%.
Condruzien - R.S.C. Hamme 0:7

46e minuut.
Van Loon rent richting de bal. Van Loon geeft een hoge lob. Fiorda rent richting de bal. Fiorda haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Devisch de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lawaree neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aelvoet de bal. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vandebroek met een snelle inworp. Van der Heyden probeert naar een medespeler te passen. Vandebroek geeft de bal voor. Fiorda springt en kopt de bal. Van den Branden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Condruzien - R.S.C. Hamme 0:8

52e minuut.
Lawaree is nu in balbezit. Ryckeghem is nu in balbezit. Ryckeghem passt de bal zonder na te denken. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Condruzien - R.S.C. Hamme 0:9

55e minuut.
Vandebroek speelt de bal door. Daar is Van der Heyden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van der Heyden probeert naar een medespeler te passen. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Condruzien - R.S.C. Hamme 0:10

57e minuut.
De Corte rent richting de bal. Van der Heyden onderschept slim de pass. Van der Heyden speelt de bal door. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen haalt uit met een fantastische trap. Van den Branden bokst de bal weg.

58e minuut.
Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek geeft een lange en hoge pass. Ryckeghem is nu in balbezit. Ryckeghem geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Condruzien - R.S.C. Hamme 0:11

61e minuut.
Van Loon geeft een lange en hoge pass. Nouwen kopt de bal weg. Fiorda heeft problemen om de bal te vangen. Vandewalle is nu in balbezit. Vandewalle haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Lawaree neemt de hoekschop. Daar is Nouwen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen rent richting de bal. Nouwen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Ryckeghem passt de bal in één keer door. Daar is Vandewalle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandewalle met een sublieme pass. Nouwen rent richting de bal. Nouwen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Condruzien - R.S.C. Hamme 0:12

68e minuut.
Herdt geeft de bal voor. Klungelig pakt Masureel de bal. Masureel geeft een hoge lob. Nouwen rent richting de bal. Nouwen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Daar is Ryckeghem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryckeghem geeft de bal voor. Klungelig pakt Herdt de bal. Nouwen rent richting de bal. Nouwen haalt uit met een fantastische trap. Van den Branden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Condruzien - R.S.C. Hamme 0:13

71e minuut.
Herdt bereikt de bal nog maar net als eerste. Herdt geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vandebroek met de inworp. Nouwen geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Dullers rent richting de bal. Dullers passt de bal met de wreef. Nouwen rent richting de bal. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lawaree passt de bal met de wreef. Van Loon is nu in balbezit. Van Loon passt de bal in één keer door. Fiorda rent richting de bal. Fiorda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

82e minuut.
Klungelig pakt Nouwen de bal. Aelvoet rent richting de bal. Nouwen onderschept slim de pass. Vandewalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandewalle schiet op doel. Van den Branden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Condruzien - R.S.C. Hamme 0:14

85e minuut.
Fiorda draait met de bal, schiet en ... Daar is Devisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandewalle is nu in balbezit. Vandewalle draait met de bal, schiet en ... Van den Branden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Condruzien - R.S.C. Hamme 0:15

85e minuut.
Dullers probeert naar een medespeler te passen. Herdt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda onderschept slim de pass. Fiorda schiet op doel. Van den Branden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Condruzien - R.S.C. Hamme 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Condruzien 89%, R.S.C. Hamme 11%.
Condruzien - R.S.C. Hamme 0:16