Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R.S.C. Hamme Condruzien
lösgehen Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
15% Spel op eigen helft 85%
39 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 16.6
good Schieten poor
very good Passen poor
good Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Fiorda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandewalle speelt de bal door. Nouwen rent richting de bal. Nouwen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - Condruzien 1:0

13e minuut.
Ryckeghem passt de bal in één keer door. Vandewalle met een sublieme pass. Nouwen rent richting de bal. Fiorda heeft problemen om de bal te vangen. Fiorda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ryckeghem is nu in balbezit. Lawaree is nu in balbezit. Keersmaekers speelt de bal door. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Nouwen verovert de bal door een tackle van achteren. Nouwen geeft een lange en hoge pass. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda haalt uit met een fantastische trap. Van den Branden werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Vandewalle onderschept slim de pass. Vandewalle passt de bal zonder na te denken. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandewalle onderschept slim de pass. Vandewalle passt de bal met de wreef. Daar is Fiorda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiorda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - Condruzien 2:0

35e minuut.
Vandewalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandewalle passt de bal zonder na te denken. Herdt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen onderschept slim de pass. Nouwen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - Condruzien 3:0

37e minuut.
Herdt heeft problemen om de bal te vangen. Nouwen rent richting de bal. Nouwen passt de bal in één keer door. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Vandebroek geeft een hoge lob. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen geeft een hoge lob. Fiorda heeft problemen om de bal te vangen. Fiorda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - Condruzien 4:0

41e minuut.
Vandewalle rent richting de bal. Vandewalle met een sublieme pass. Fiorda rent richting de bal. Nouwen rent richting de bal. Nouwen draait met de bal, schiet en ... Van den Branden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Herdt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vandebroek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nouwen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Van der Heyden verovert de bal door een tackle van achteren. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek speelt de bal door. Daar is Fiorda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiorda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R.S.C. Hamme 17%, Condruzien 83%.
R.S.C. Hamme - Condruzien 4:0

46e minuut.
Vandewalle speelt de bal door. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek met een sublieme pass. Fiorda rent richting de bal. Fiorda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - Condruzien 5:0

47e minuut.
Klungelig pakt Charlet de bal. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda geeft de bal voor. Nouwen rent richting de bal. Nouwen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - Condruzien 6:0

50e minuut.
Nouwen is nu in balbezit. Van der Heyden met een sublieme pass. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ryckeghem met een sublieme pass. Vandewalle is nu in balbezit. Vandewalle geeft de bal voor. Nouwen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - Condruzien 7:0

59e minuut.
Lawaree is nu in balbezit. Lawaree passt de bal in één keer door. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda draait met de bal, schiet en ... Devisch probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Van der Heyden met een sublieme pass. Ryckeghem probeert naar een medespeler te passen. Fiorda rent richting de bal. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - Condruzien 8:0

63e minuut.
Vandebroek met een sublieme pass. Vandewalle rent richting de bal. Vandewalle passt de bal met de wreef. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Van den Branden bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - Condruzien 9:0

69e minuut.
Ryckeghem met een sublieme pass. Daar is Vandewalle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandewalle met een sublieme pass. Nouwen rent richting de bal. Nouwen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Huysmans is nu in balbezit. Huysmans passt de bal met de wreef. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda schiet op doel. Van den Branden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - Condruzien 10:0

76e minuut.
Van Loon probeert naar een medespeler te passen. Ryckeghem speelt de bal door. Vandewalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandewalle probeert naar een medespeler te passen. Vandebroek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ryckeghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Heyden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Heyden geeft een lange en hoge pass. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - Condruzien 11:0

79e minuut.
Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandewalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandewalle probeert naar een medespeler te passen. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - Condruzien 12:0

80e minuut.
Nouwen probeert naar een medespeler te passen. Vandewalle is nu in balbezit. Vandewalle met een sublieme pass. Klungelig pakt Fiorda de bal. Fiorda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Fiorda de bal. Vandewalle rent richting de bal. Fiorda rent richting de bal. Fiorda passt de bal in één keer door. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - Condruzien 13:0

86e minuut.
Devisch geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lawaree zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fiorda rent richting de bal. Fiorda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lawaree zal de hoekschop nemen. Fiorda kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Devisch trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Vandewalle de bal. Fiorda is nu in balbezit. Vandewalle is nu in balbezit. Vandewalle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C. Hamme - Condruzien 14:0

90e minuut.
Vandebroek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vandewalle de bal. Vandewalle met een sublieme pass. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R.S.C. Hamme 13%, Condruzien 87%.
R.S.C. Hamme - Condruzien 14:0