Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc.Alpha FC Coolcat
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Leblanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Leblanc speelt de bal door. Daar is Raeymaeckers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosch haalt uit met een fantastische trap. Hoeré bokst de bal weg.

11e minuut.
Goyens is nu in balbezit. Bosch onderschept slim de pass. Bosch passt de bal met de wreef. Pasmans is nu in balbezit. Pasmans haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Dejonghe verovert de bal door een tackle van achteren. Dejonghe geeft een hoge lob. Daar is Dubaere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Feller bereikt de bal nog maar net als eerste. de Feller haalt uit met een fantastische trap. Hoeré probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Alpha - FC Coolcat 0:1

18e minuut.
Goyens probeert naar een medespeler te passen. Bosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosch met een sublieme pass. de Feller rent richting de bal. de Feller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Leblanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijsseghem verovert de bal door een tackle van achteren. Rijsseghem probeert naar een medespeler te passen. Rombaut is nu in balbezit. Rombaut schiet op doel. Paal!

31e minuut.
Raeymaeckers passt de bal met de wreef. Lambot geeft een lange en hoge pass. Nguyen probeert naar een medespeler te passen. de Feller bereikt de bal nog maar net als eerste. de Feller haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Leblanc speelt de bal door. Nguyen is nu in balbezit. Nguyen met een sublieme pass. de Feller rent richting de bal. de Feller haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Alpha 59%, FC Coolcat 41%.
Fc.Alpha - FC Coolcat 0:1

65e minuut.
D`Hondt kopt de bal weg. Leblanc probeert de bal aan de voet te houden. Rijsseghem is nu in balbezit. Rijsseghem haalt uit met een fantastische trap. Demanet probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Leblanc is nu in balbezit. De Looze is nu in balbezit. De Looze passt de bal zonder na te denken. Rombaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Rombaut schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De Looze kopt de bal weg. Rombaut is nu in balbezit. Demanet onderschept slim de pass. Rijsseghem onderschept slim de pass. Rijsseghem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Alpha 24%, FC Coolcat 76%.
Fc.Alpha - FC Coolcat 0:1