Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mauff FC Condruzien
5-4-1 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 14.9
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Kulewski speelt de bal door. Klungelig pakt Vanbogaert de bal. Serwy rent richting de bal. Dullers bereikt de bal nog maar net als eerste. Dullers schiet op doel. Vos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hauwaert met de inworp. Serwy met een sublieme pass. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski schiet op doel. Van den Branden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauff FC - Condruzien 1:0

7e minuut.
Leemans met een sublieme pass. De Corte rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aelterman. Aelterman krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Keersmaekers rent richting de bal. Keersmaekers speelt de bal door. Sonneville is nu in balbezit. Kulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauff FC - Condruzien 2:0

30e minuut.
Vanbogaert is nu in balbezit. Vanbogaert geeft een hoge lob. Hauwaert rent richting de bal. Heinen is nu in balbezit. Heinen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Herdt is nu in balbezit. Vanbogaert is nu in balbezit. Vanbogaert passt de bal met de wreef. Kulewski rent richting de bal. Kulewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Heinen rent richting de bal. Heinen passt de bal met de wreef. Vanbogaert is nu in balbezit. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mauff FC - Condruzien 3:0

42e minuut.
Herdt rent richting de bal. Herdt geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aelterman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vanbogaert geeft de bal voor. Van den Branden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mauff FC 36%, Condruzien 64%.
Mauff FC - Condruzien 3:0

61e minuut.
Vanbogaert rent richting de bal. Vanbogaert geeft een hoge lob. Herdt heeft problemen om de bal te vangen. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Vanbogaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwy rent richting de bal. Serwy passt de bal in één keer door. Kulewski rent richting de bal. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Ruytjens geeft een lange en hoge pass. Herdt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. Van den Branden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauff FC - Condruzien 4:0

75e minuut.
Serwy passt de bal in één keer door. Herdt is nu in balbezit. Kulewski onderschept slim de pass. Kulewski draait met de bal, schiet en ... Van den Branden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauff FC - Condruzien 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mauff FC 30%, Condruzien 70%.
Mauff FC - Condruzien 5:0