Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R.S.C.A sporting R.S.C.A R.S.C. Hamme
Normal Tactiek lösgehen
32% Balbezit 68%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 60
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 47.5
poor Schieten solid
weak Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Nouwen speelt de bal door. Fiorda heeft problemen om de bal te vangen. Van Assche verovert de bal door een tackle van achteren. Vandewalle verovert de bal door een tackle van achteren. Vandewalle draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Doeltrap. Vandenhout trapt de bal weg. Vandebroek kopt de bal weg. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Van Assche is nu in balbezit. Nouwen onderschept slim de pass. Nouwen passt de bal in één keer door. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Dusolie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolie geeft een hoge lob. Nouwen geeft een lange en hoge pass. Fiorda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C.A sporting R.S.C.A - R.S.C. Hamme 0:1

11e minuut.
Van den Bergh is nu in balbezit. Van den Bergh speelt de bal door. Lawaree speelt de bal door. Klungelig pakt Nouwen de bal. Nouwen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C.A sporting R.S.C.A - R.S.C. Hamme 0:2

13e minuut.
Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek geeft een lange en hoge pass. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda schiet op doel. Michels probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C.A sporting R.S.C.A - R.S.C. Hamme 0:3

17e minuut.
Vandeurzen is nu in balbezit. Nouwen verovert de bal door een tackle van achteren. Vandewalle probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fiorda de bal. Fiorda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C.A sporting R.S.C.A - R.S.C. Hamme 0:4

18e minuut.
Daar is Taelman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nouwen verovert de bal door een tackle van achteren. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Fiorda de bal. Fiorda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Vandewalle onderschept slim de pass. Vandewalle met een sublieme pass. Nouwen probeert naar een medespeler te passen. Fiorda heeft problemen om de bal te vangen. Fiorda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Claeys onderschept slim de pass. Claeys geeft een hoge lob. Vandewalle kopt de bal weg. Daar is Nouwen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nouwen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Van der Heyden probeert naar een medespeler te passen. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda passt de bal met de wreef. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ryckeghem passt de bal met de wreef. Lawaree rent richting de bal. Lawaree passt de bal in één keer door. Fiorda heeft problemen om de bal te vangen. Fiorda haalt uit met een fantastische trap. Michels bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C.A sporting R.S.C.A - R.S.C. Hamme 0:5

30e minuut.
Nouwen passt de bal met de wreef. Vandewalle heeft problemen om de bal te vangen. Vandewalle probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fiorda de bal. Fiorda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C.A sporting R.S.C.A - R.S.C. Hamme 0:6

32e minuut.
Vandebroek rent richting de bal. Lawaree onderschept slim de pass. Lawaree passt de bal zonder na te denken. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C.A sporting R.S.C.A - R.S.C. Hamme 0:7

34e minuut.
Nouwen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fiorda de bal. Vandewalle is nu in balbezit. Fiorda rent richting de bal. Fiorda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C.A sporting R.S.C.A - R.S.C. Hamme 0:8

35e minuut.
Dusolie rent richting de bal. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek passt de bal in één keer door. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Vandebroek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van der Heyden is nu in balbezit. Van der Heyden passt de bal in één keer door. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek met een sublieme pass. Van der Heyden probeert naar een medespeler te passen. Fiorda rent richting de bal. Fiorda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Vandewalle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandewalle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C.A sporting R.S.C.A - R.S.C. Hamme 0:9

39e minuut.
Fiorda met een sublieme pass. Nouwen rent richting de bal. Nouwen passt de bal in één keer door. Fiorda rent richting de bal. Fiorda haalt uit met een fantastische trap. Michels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Vandewalle is nu in balbezit. Fiorda is nu in balbezit. Vandewalle is nu in balbezit. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C.A sporting R.S.C.A - R.S.C. Hamme 0:10

41e minuut.
Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek passt de bal in één keer door. Ryckeghem probeert naar een medespeler te passen. Vandewalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandewalle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C.A sporting R.S.C.A - R.S.C. Hamme 0:11

43e minuut.
Vandewalle passt de bal met de wreef. Lawaree rent richting de bal. Lawaree met een sublieme pass. Fiorda rent richting de bal. Fiorda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C.A sporting R.S.C.A - R.S.C. Hamme 0:12

45e minuut.
Ryckeghem is nu in balbezit. Ryckeghem met een sublieme pass. Fiorda rent richting de bal. Fiorda draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Driessche de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vandebroek zal de hoekschop nemen. Nouwen springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R.S.C.A sporting R.S.C.A 94%, R.S.C. Hamme 6%.
R.S.C.A sporting R.S.C.A - R.S.C. Hamme 0:12

47e minuut.
Daar is Fiorda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiorda passt de bal zonder na te denken. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen haalt uit met een fantastische trap. Michels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C.A sporting R.S.C.A - R.S.C. Hamme 0:13

52e minuut.
Van der Heyden passt de bal met de wreef. Fiorda rent richting de bal. Fiorda speelt de bal door. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Van Assche rent richting de bal. Vandewalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandewalle probeert naar een medespeler te passen. Fiorda is nu in balbezit. Fiorda haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Vyncke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandewalle rent richting de bal. Vandewalle schiet op doel. Klungelig pakt Fiorda de bal. Nouwen rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C.A sporting R.S.C.A - R.S.C. Hamme 0:14

64e minuut.
Ryckeghem probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vandewalle de bal. Vandewalle probeert naar een medespeler te passen. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Fiorda rent richting de bal. Fiorda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Vyncke is nu in balbezit. Vandebroek verovert de bal door een tackle van achteren. Vandebroek probeert naar een medespeler te passen. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Lawaree probeert naar een medespeler te passen. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen passt de bal met de wreef. Vandewalle rent richting de bal. Vandewalle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Vandewalle is nu in balbezit. Vandewalle met een sublieme pass. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen haalt uit met een fantastische trap. Michels probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C.A sporting R.S.C.A - R.S.C. Hamme 0:15

71e minuut.
Ryckeghem onderschept slim de pass. Ryckeghem geeft een hoge lob. Nouwen rent richting de bal. Nouwen schiet op doel. Michels probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C.A sporting R.S.C.A - R.S.C. Hamme 0:16

76e minuut.
Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek passt de bal met de wreef. Van der Heyden probeert naar een medespeler te passen. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C.A sporting R.S.C.A - R.S.C. Hamme 0:17

77e minuut.
Vandeurzen met een sublieme pass. Taelman is nu in balbezit. Nouwen verovert de bal door een tackle van achteren. Nouwen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Vandebroek kopt de bal weg. Van Assche heeft problemen om de bal te vangen. Vandewalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen rent richting de bal. Nouwen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Vandewalle geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Driessche de bal. Van den Bergh is nu in balbezit. Vandewalle is nu in balbezit. Vandewalle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Claeys bereikt de bal nog maar net als eerste. Claeys geeft een hoge lob. Lawaree met een sublieme pass. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Michels probeert naar een medespeler te passen. Lawaree kopt de bal weg. Klungelig pakt Van den Bergh de bal. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Ryckeghem is nu in balbezit. Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandewalle speelt de bal door. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R.S.C.A sporting R.S.C.A - R.S.C. Hamme 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R.S.C.A sporting R.S.C.A 85%, R.S.C. Hamme 15%.
R.S.C.A sporting R.S.C.A - R.S.C. Hamme 0:18