Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Subs Fc Malinwa
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


17e minuut.
Laurijssen onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laurijssen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bockstael bereikt de bal nog maar net als eerste. Bockstael haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Biernaux geeft de bal voor. Inworp. Laurijssen met een snelle inworp. Bockstael rent richting de bal. Bockstael haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Biernaux de bal. Laurijssen onderschept slim de pass. Laurijssen passt de bal in één keer door. Hendrickx bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrickx draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Subs - Fc Malinwa 1:0

39e minuut.
Debruyn raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Foret komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Subs 50%, Fc Malinwa 50%.
The Subs - Fc Malinwa 1:0

54e minuut.
Boom probeert naar een medespeler te passen. Millau bereikt de bal nog maar net als eerste. Millau passt de bal in één keer door. Doms bereikt de bal nog maar net als eerste. Doms draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Inworp. Millau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hendrickx is nu in balbezit. De Fré bereikt de bal nog maar net als eerste. De Fré geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Van Hoorick bereikt de bal nog maar net als eerste. Bockstael bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoorick maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Van Hoorick moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Van Hoorick schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

78e minuut.
Laurijssen met een sublieme pass. De Beuckelaere bereikt de bal nog maar net als eerste. De Beuckelaere passt de bal in één keer door. Bockstael bereikt de bal nog maar net als eerste. Bockstael haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Subs - Fc Malinwa 2:0

81e minuut.
Hendrickx is nu in balbezit. Hendrickx probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bockstael de bal. Bockstael schiet op doel. Vanderstappen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Subs 42%, Fc Malinwa 58%.
The Subs - Fc Malinwa 2:0