Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magi footbal Les chevaliers du Zodiaque
Normal Tactiek 352
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 21.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Hoydonckx geeft een lange en hoge pass. Renard kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Auwerx de bal onder controle te krijgen. Devoldere rent richting de bal. Devoldere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magi footbal - Les chevaliers du Zodiaque 0:1

25e minuut.
Hoeré is nu in balbezit. Meeuws verovert de bal door een tackle van achteren. Hoydonckx begaat een overtreding. Meeuws is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Meeuws komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Schoofs verovert de bal door een tackle van achteren. Schoofs geeft de bal voor. Henckens kopt de bal weg. Devoldere bereikt de bal nog maar net als eerste. Devoldere draait met de bal, schiet en ... Van Dyck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert de Pryck de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magi footbal - Les chevaliers du Zodiaque 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magi footbal 49%, Les chevaliers du Zodiaque 51%.
Magi footbal - Les chevaliers du Zodiaque 0:2

55e minuut.
Henckens rent richting de bal. Hoeré bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boeckx. Hoeré is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Devoldere komt bij de bal en schiet. Van Dyck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Delmulle rent richting de bal. Kremer onderschept slim de pass. Kremer probeert naar een medespeler te passen. Schavemaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Schavemaker schiet op doel. Verhé bokst de bal weg.

86e minuut.
Berthelot is nu in balbezit. Berthelot geeft een hoge lob. Meeuws kopt de bal weg. Schavemaker is nu in balbezit. Schavemaker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magi footbal 54%, Les chevaliers du Zodiaque 46%.
Magi footbal - Les chevaliers du Zodiaque 0:2