Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LeedsMotLeeds Magi footbal
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Meeuws rent richting de bal. Rottier is nu in balbezit. Rottier passt de bal zonder na te denken. Scholliers is nu in balbezit. Scholliers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LeedsMotLeeds - Magi footbal 1:0

5e minuut.
Berthelot verovert de bal door een tackle van achteren. Berthelot geeft de bal voor. Van den Branden kopt de bal weg. Schavemaker rent richting de bal. Schavemaker schiet op doel. Verschuere bokst de bal weg.

20e minuut.
Dockx geeft de bal voor. Vanhissenhoven kopt de bal weg. Schavemaker rent richting de bal. Schavemaker haalt uit met een fantastische trap. Verschuere probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

33e minuut.
Moeyaert speelt de bal door. Klungelig pakt Van den Branden de bal. Van den Branden passt de bal met de wreef. Schavemaker rent richting de bal. Schavemaker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Auwerx is nu in balbezit. De Laet onderschept slim de pass. De Laet passt de bal met de wreef. Scholliers bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholliers schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Rottier kopt de bal weg. Auwerx rent richting de bal. Vanhissenhoven verovert de bal door een tackle van achteren. Vanhissenhoven met een sublieme pass. Scholliers is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LeedsMotLeeds 49%, Magi footbal 51%.
LeedsMotLeeds - Magi footbal 1:0

52e minuut.
Meeuws controleert de bal met de borst. Rottier is nu in balbezit. Rottier passt de bal zonder na te denken. Steyaert is nu in balbezit. Steyaert geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De Laet is nu in balbezit. De Laet met een sublieme pass. de Pryck rent richting de bal. Scholliers verovert de bal door een tackle van achteren. Scholliers haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kremer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fontaine is nu in balbezit. Fontaine geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
LeedsMotLeeds - Magi footbal 2:0

57e minuut.
Boeckx probeert naar een medespeler te passen. Schavemaker is nu in balbezit. Schavemaker schiet op doel. Dockx kopt de bal weg. Was probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Steyaert met de inworp. Meeuws is nu in balbezit. Meeuws speelt de bal door. Schavemaker is nu in balbezit. Schavemaker haalt uit met een fantastische trap. Verschuere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Van Dyck met een harde bal richting middenveld. Meeuws kopt de bal weg. Klungelig pakt Dockx de bal. Schavemaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Schavemaker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LeedsMotLeeds - Magi footbal 2:1

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Steyaert met de inworp. Meeuws is nu in balbezit. Meeuws geeft een hoge lob. Schavemaker springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LeedsMotLeeds 58%, Magi footbal 42%.
LeedsMotLeeds - Magi footbal 2:1