Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Brugge 24 SuperBeerschot
MILA Tactiek 442
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
23 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 25.7
good Schieten average
adequate Passen poor
good Verdedigen poor


29e minuut.
Na een snelle pass probeert De Rijck de bal onder controle te krijgen. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz passt de bal in één keer door. Ulrich rent richting de bal. Ulrich schiet op doel. Deveen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Okoń rent richting de bal. Massaux onderschept slim de pass. Prędota is nu in balbezit. Prędota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Brugge 24 - SuperBeerschot 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Brugge 24 23%, SuperBeerschot 77%.
Club Brugge 24 - SuperBeerschot 1:0

49e minuut.
MacCurrach kopt de bal weg. Okoń heeft problemen om de bal te vangen. De Rijck onderschept slim de pass. MacCurrach onderschept slim de pass. MacCurrach geeft een hoge lob. Deveen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Okoń haalt uit met een fantastische trap. Deveen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Geukens probeert de bal aan de voet te houden. Ulrich rent richting de bal. Ulrich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulrich probeert naar een medespeler te passen. Prędota rent richting de bal. Prędota haalt uit met een fantastische trap. Deveen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Brugge 24 - SuperBeerschot 2:0

72e minuut.
Prędota is nu in balbezit. Prędota passt de bal met de wreef. Okoń rent richting de bal. Okoń schiet op doel. Massaux probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Prędota is nu in balbezit. Prędota passt de bal in één keer door. Massaux is nu in balbezit. Okoń onderschept slim de pass. Okoń schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kawaler geeft een lange en hoge pass. MacCurrach probeert naar een medespeler te passen. Geukens heeft problemen om de bal te vangen. Okoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Brugge 24 - SuperBeerschot 3:0

84e minuut.
Spruyt is nu in balbezit. Okoń onderschept slim de pass. De Rijck rent richting de bal. Okoń onderschept slim de pass. Okoń schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCurrach bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCurrach met een sublieme pass. Daar is Ulrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulrich schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Brugge 24 13%, SuperBeerschot 87%.
Club Brugge 24 - SuperBeerschot 3:0