Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotiv Veldkant RSC Aphrodite
352 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
16 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 18.1
adequate Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Bourbiaux heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Segers. Bourbiaux is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vanpeteghem met een snel genomen vrije trap. Van Walleghem heeft problemen om de bal te vangen. Peiremans rent richting de bal. Peiremans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - RSC Aphrodite 1:0

12e minuut.
Segers heeft problemen om de bal te vangen. Desnouck is nu in balbezit. Desnouck passt de bal met de wreef. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Damme probeert naar een medespeler te passen. Michiels rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lish. Lish krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Segers onderschept slim de pass. Segers geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Damme met een snelle inworp. Desnouck geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Michiels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lish is nu in balbezit. Segers begaat een overtreding. Lish is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bourbiaux met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Segers is nu in balbezit. Desnouck verovert de bal door een tackle van achteren. Desnouck passt de bal met de wreef. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Veldkant 28%, RSC Aphrodite 72%.
Lokomotiv Veldkant - RSC Aphrodite 1:0

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oostenbach trapt de bal weg. Desnouck kopt de bal weg. Peiremans rent richting de bal. Peiremans draait met de bal, schiet en ... Oostenbach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Damme rent richting de bal. Damme geeft een lange en hoge pass. Peiremans kopt de bal weg. Lish bereikt de bal nog maar net als eerste. Lish haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Vanpeteghem met een sublieme pass. Carrasco rent richting de bal. Damme tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Damme krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Lish rent richting de bal. Lish passt de bal met de wreef. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans haalt uit met een fantastische trap. Oostenbach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - RSC Aphrodite 2:0

62e minuut.
Lish kopt de bal weg. Desnouck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wiggers rent richting de bal. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans haalt uit met een fantastische trap. Oostenbach bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Damme probeert naar een medespeler te passen. Wiggers onderschept slim de pass. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - RSC Aphrodite 3:0

75e minuut.
Peiremans probeert naar een medespeler te passen. Michiels is nu in balbezit. Lish verovert de bal door een tackle van achteren. Lish haalt uit met een fantastische trap. Oostenbach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - RSC Aphrodite 4:0

77e minuut.
Gerets rent richting de bal. Gerets passt de bal met de wreef. Vanpeteghem geeft een lange en hoge pass. Lish bereikt de bal nog maar net als eerste. Lish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - RSC Aphrodite 5:0

81e minuut.
Wilmots geeft een hoge lob. Inworp. Depourcq zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghys is nu in balbezit. Ghys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Segers rent richting de bal. Desnouck onderschept slim de pass. Desnouck probeert naar een medespeler te passen. Lish is nu in balbezit. Lish draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Veldkant 32%, RSC Aphrodite 68%.
Lokomotiv Veldkant - RSC Aphrodite 5:0