Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Power Banan Warta Wartosław
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 19.6
redelijk Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Banaszek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Życiński met een snelle inworp. Podolis heeft problemen om de bal te vangen. Podolis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Power Banan - Warta Wartosław 1:0

16e minuut.
Podolis verovert de bal door een tackle van achteren. Podolis passt de bal in één keer door. Mihułka is nu in balbezit. Rembacz verovert de bal door een tackle van achteren. Rembacz haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Opania rent richting de bal. Musio onderschept slim de pass. Musio passt de bal in één keer door. Włodowski is nu in balbezit. Włodowski geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Banan - Warta Wartosław 2:0

23e minuut.
Głuszczyk onderschept slim de pass. Głuszczyk passt de bal zonder na te denken. Roszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszczyk draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Koszela de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Opania met de inworp. Głuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszczyk geeft een lange en hoge pass. Roszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Hauke raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Power Banan 43%, Warta Wartosław 57%.
Power Banan - Warta Wartosław 2:0

58e minuut.
Głowacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Podolis verovert de bal door een tackle van achteren. Podolis passt de bal zonder na te denken. Rembacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembacz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Drzyzga verovert de bal door een tackle van achteren. Drzyzga speelt de bal door. Głuszczyk rent richting de bal. Głuszczyk draait met de bal, schiet en ... Koszela probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Inworp. Mordko met de inworp. Drzyzga is nu in balbezit. Podolis verovert de bal door een tackle van achteren. Podolis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Banan - Warta Wartosław 3:0

82e minuut.
Podolis rent richting de bal. Podolis passt de bal zonder na te denken. Rembacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Banan - Warta Wartosław 4:0

84e minuut.
Mordko is nu in balbezit. Mordko geeft een hoge lob. Daar is Koszela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszczyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Daar is Głowacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podolis rent richting de bal. Drzyzga geeft de bal voor. Głuszczyk rent richting de bal. Głuszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Power Banan - Warta Wartosław 4:1

90e minuut.
Rembacz rent richting de bal. Podolis is nu in balbezit. Rembacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Podolis is nu in balbezit. Podolis schiet op doel. Pluciński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Power Banan 44%, Warta Wartosław 56%.
Power Banan - Warta Wartosław 4:1