Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WidzewLdz Blind Dogs United
424 Tactiek Go crazy 523
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 50
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 33.3
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen weak
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Urbanowicz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Suryono de bal onder controle te krijgen. Kustosz rent richting de bal. Suryono verovert de bal door een tackle van achteren. Suryono haalt uit met een fantastische trap. Wołoszyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Kreņķis geeft een hoge lob. Wawrowski heeft problemen om de bal te vangen. Anzuberro is nu in balbezit. Retter rent richting de bal. Retter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Inczewski onderschept slim de pass. Asani onderschept slim de pass. Asani met een sublieme pass. Retter bereikt de bal nog maar net als eerste. Retter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WidzewLdz - Blind Dogs United 0:1

8e minuut.
Anzuberro bereikt de bal nog maar net als eerste. Retter is nu in balbezit. Anzuberro bereikt de bal nog maar net als eerste. Retter bereikt de bal nog maar net als eerste. Retter draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Floricioiu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krzętowski. Floricioiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Floricioiu met een snel genomen vrije trap. Retter heeft problemen om de bal te vangen. Retter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WidzewLdz - Blind Dogs United 0:2

11e minuut.
Suryono speelt de bal door. Wawrowski heeft problemen om de bal te vangen. Anzuberro rent richting de bal. Anzuberro schiet op doel. Na een snelle pass probeert Urbanowicz de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Suryono is nu in balbezit. Suryono draait met de bal, schiet en ... Wawrowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Retter bereikt de bal nog maar net als eerste. Retter schiet op doel. Wołoszyn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WidzewLdz - Blind Dogs United 0:3

15e minuut.
Floricioiu rent richting de bal. Floricioiu geeft een hoge lob. Retter is nu in balbezit. Retter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WidzewLdz - Blind Dogs United 0:4

16e minuut.
Kreņķis rent richting de bal. Kreņķis passt de bal met de wreef. Suryono is nu in balbezit. Retter rent richting de bal. Retter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Suryono probeert de bal aan de voet te houden. Kreņķis met een sublieme pass. Retter rent richting de bal. Suryono bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryono schiet op doel. Wołoszyn bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Floricioiu zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Suryono heeft problemen om de bal te vangen. Suryono schiet op doel. Wołoszyn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WidzewLdz - Blind Dogs United 0:5

22e minuut.
Ochocki geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Fierka stond buitenspel. Fomenko maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Suryono bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryono haalt uit met een fantastische trap. Wołoszyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Floricioiu onderschept slim de pass. Anzuberro bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzuberro passt de bal met de wreef. Retter bereikt de bal nog maar net als eerste. Retter haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Wołoszyn probeert naar een medespeler te passen. Floricioiu kopt de bal weg. Urbanowicz controleert de bal met de borst. Retter bereikt de bal nog maar net als eerste. Retter haalt uit met een fantastische trap. Wołoszyn bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
WidzewLdz - Blind Dogs United 0:6

35e minuut.
Retter schiet op doel. Wawrowski speelt de bal door. Ochocki heeft problemen om de bal te vangen. Anzuberro is nu in balbezit. Anzuberro schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WidzewLdz - Blind Dogs United 0:7

37e minuut.
Inworp. Soriente met een snelle inworp. Kreņķis speelt de bal door. Retter heeft problemen om de bal te vangen. Retter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WidzewLdz - Blind Dogs United 0:8

38e minuut.
Suryono rent richting de bal. Kreņķis probeert naar een medespeler te passen. Anzuberro bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryono is nu in balbezit. Suryono draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Fomenko maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Retter kopt de bal weg. Klungelig pakt Kustosz de bal. Suryono rent richting de bal. Suryono haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Floricioiu probeert naar een medespeler te passen. Krzętowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Retter verovert de bal door een tackle van achteren. Suryono bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryono draait met de bal, schiet en ... Wołoszyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WidzewLdz 77%, Blind Dogs United 23%.
WidzewLdz - Blind Dogs United 0:8

46e minuut.
Krzętowski is nu in balbezit. Anzuberro onderschept slim de pass. Retter bereikt de bal nog maar net als eerste. Retter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WidzewLdz - Blind Dogs United 0:9

50e minuut.
Floricioiu geeft een hoge lob. Wołoszyn met een sublieme pass. Kreņķis kopt de bal weg. Retter bereikt de bal nog maar net als eerste. Retter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kreņķis rent richting de bal. Kreņķis passt de bal in één keer door. Anzuberro is nu in balbezit. Retter rent richting de bal. Retter haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Suryono bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Retter is nu in balbezit. Retter passt de bal in één keer door. Suryono bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WidzewLdz - Blind Dogs United 0:10

55e minuut.
Retter is nu in balbezit. Floricioiu rent richting de bal. Floricioiu speelt de bal door. Anzuberro rent richting de bal. Anzuberro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Floricioiu met een snelle inworp. Retter bereikt de bal nog maar net als eerste. Retter geeft een lange en hoge pass. Suryono heeft problemen om de bal te vangen. Suryono draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Urbanowicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Floricioiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kreņķis rent richting de bal. Kreņķis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Retter heeft problemen om de bal te vangen. Anzuberro is nu in balbezit. Suryono is nu in balbezit. Suryono draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Retter is nu in balbezit. Retter draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Asani probeert naar een medespeler te passen. Kreņķis rent richting de bal. Kreņķis passt de bal zonder na te denken. Retter rent richting de bal. Retter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WidzewLdz - Blind Dogs United 0:11

69e minuut.
Fierka onderschept slim de pass. Fierka probeert naar een medespeler te passen. Wawrowski heeft problemen om de bal te vangen. Suryono rent richting de bal. Suryono haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Retter heeft problemen om de bal te vangen. Anzuberro rent richting de bal. Anzuberro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Wołoszyn met een harde bal richting middenveld. Floricioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Floricioiu speelt de bal door. Retter rent richting de bal. Retter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Wołoszyn met een harde bal richting middenveld. Kreņķis kopt de bal weg. Klungelig pakt Suryono de bal. Retter is nu in balbezit. Retter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WidzewLdz - Blind Dogs United 0:12

78e minuut.
Retter passt de bal in één keer door. Anzuberro rent richting de bal. Suryono is nu in balbezit. Retter rent richting de bal. Retter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Wołoszyn met een harde bal richting middenveld. Kreņķis kopt de bal weg. Daar is Retter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anzuberro rent richting de bal. Anzuberro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Wołoszyn met een harde bal richting middenveld. Floricioiu heeft problemen om de bal te vangen. Floricioiu met een sublieme pass. Retter heeft problemen om de bal te vangen. Retter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WidzewLdz 90%, Blind Dogs United 10%.
WidzewLdz - Blind Dogs United 0:12